Hayırlı olsun güle güle kullan , lastik ve jant ebadı nedir? Birde camlardaki filmi kaça çektirdin ? Sanırım en açık ton , polislerle uğraşmamak için bende düşünüyorum
185/60/15 standart ölçü,cam filmini aracı yeni aldığımda ilk heyecanla serviste 350 tl'ye yaptırmıştım yaptırmaz olaydım

şimdi bakıyorum da o para verilir mi beee

açıkçası kendim yaparım şu anda,kapı döşemelerini sökmek o kadar kolaymış ki.... bu arada en açık rengini istemiştim bunu çekmişler sordum 2 numara dediler bu güne kadar da hiç kimse dur demedi maşallah.
güle güle kullan eyüp abi.gayet şık olmuş umarım tam istedigin gibidir.öle sezdim şahsen
ogün sadece şunu söyleyebilirim "budur"

Sade ve uyumlu olmuş, güle güle kullanın.
tam olarak aradığım buydu sade ve şık olması.
Mam marka alman malı niissan arabamda benzerini kullanmıştım. Hayırlı olsun
Mesaj Birleştirildi: Nisan 02, 2014, 11:23:41
Konforunuzu bozan jant değil, ince yanaklı lastikleriniz.ince ve çok kollu jantların özelliği yere basma kuvvetini daha geniş alana yaymaktır,ralli arabalarında çok kollu jantlar kullanılır(darbeye daha dayanıklıdır.
jantlarla birlikte yazlık lastikleri taktık (pirelli p6 cinturato) kışlıklar sac jantta kaldı sök tak kendim yapacağım kısmetse
ama çok ses ve uğultu yaptı jantlarla alakası var mıdır anlayamadım,kışlıkları petlas almıştım ilk takıldığında çok sessiz gelmişti ve şaşırmıştım acaba kulak yumuşak lastiğe alıştı da şimdi yadırgıyor muyum? pirellide epey sert lastiktir yoksa jantlar ses yapar mı? bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
son olarak fotoğrafı cep telefonu ile çekmiştim özür dileyerek yeni foto ekliyorum

adam oldu kerata