0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de diyorum niye 7 yi seçtim
mesut abi senin arabanın fotoğrafını eklediğin iyi oldu görmüş oldum benimde aklım 7 numaraya gidiyor ama benim araç gümüş rengi siyah lastiklerle birlikte sönük kalır mı diye düşünmeden edemiyorum kırmızı kaliper boyasıyla süper olur gerçi ama yine de kararsızım.sanki 10 numara var aklımda....bu gün epey jant bayi gezdim ne zor işmiş yahu jant seçmek,tv seçerken bile bu kadar zorlanmamıştım
Naçizane tavsiyem Yaris gibi küçük ve spor görünümlü araçlar için ince ve çok kollu değil de max 5-8 kollu jantları seçmeniz de fayda var ki bence araç daha dinamik görünecektir. Misal olarak 10 numara cms jantı bir etrafımdaki eski kasa Corolla larda da çok görmeye başladım, onlar sanırım 17" ti ve o araçlara yakıştığını söyleyebilirim. Bence böyle ince kollu jantlar 16" ten büyük olduğunda güzel görünüyor.Bu arada ben 8 numaraya oyladım
fotoğrafını koydugunuz ürünün aslını piyasada kendi aracınıza özel (bijon aralığı,ofseti,ebatı) bulup bulamayacağınız daha önemli bence.aracıma ne jantlar beğeniyorum bijon aralığı uymuyor, istediğim ebatı olmuyor... o yuzden piyasayı gezerek karar verseniz daha faydalı olur.
ince kollu için örnek, fakat konfor berbat diyebilirim. Başka bir araca bindiğimde düz yoldaki ufak tefek asfalt yamalarında bile tedirgin oluyorum artık psikolojim bozuldu bugün yarın eski jantlara dönüş yapacağım.