0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 2003 var benimkiler catlakti gecen ay İstanbulesenyurtaki berk otodan sol alt pplastiği aldim havalardan dolayi ttakamadim bu pazar takacagim sis ve navigasyonda taktirdim hepsinin fotosunu yukleyim paylasacagim ..
Ya 45 yada 50 TL idi...
Daha takmadim Allah nasip ederse yarin takacagim. Hic orijinalini görmedim o yüzden yorum yapamam.sifir parca düğmelerini aldim yarintakacagim.
Aynı arabaya sahip olduğum arkadaşlardan biri resim çekip ekleyebilirse çok sevinirim. Benim kartelin altı boş ve parçacı oranın zaten boş olduğunu iddia ediyor ama inanmıyorum. Başka biryerden parça sordurdum kartel muhafaza diye çıkardı getirdi önüme bildiğimiz siyah poşetlerin biraz kalın ve şekil verilmiş hali 25 lira istiyor bide
Tam kartelin altında yok ama sağ ve solda olmak üzere iki parçadan oluşuyor ben yanlis almisim takmak arabanin altina yattigimda iyice baktim sag ve sol motorun yanlarindan asagiya dogru iniyor.kimse gormuyor ama ben oranin kiri oldugunu bilmek canimi sıkıyor. Yetkili servise sordum sag taraf sol taraf dugmeleri takma iscilik 420 tl dedi