Gönderen Konu: 06 ELM nin son yüzü...  (Okunma sayısı 5100 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
06 ELM nin son yüzü...
« : Ekim 06, 2008, 16:30:21 »
Yapım aşamasında resim ekleyemedim; bitince toptan eklerim dedim. Umarım emeklerime değmiştir, görüş ve önerinizi bekliyorum... :)

İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Toyota Club Türkiye

06 ELM nin son yüzü...
« : Ekim 06, 2008, 16:30:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: 06 ELM nin son yüzü...
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2008, 16:59:22 »
Tertemiz araba, masallah. Farlar, spoiler, jantlar yakiyor ortaligi.Renk de temiz beyaz :)
Motor kismi da cok temiz gorunuyor.Hakan arkadasimiz soyleyince ben de kapak altini temizledim.Cok farkediyor.
Eyup kardes, kazasiz belasiz masrafsiz gule gule kullan :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2008, 19:03:43 »
eyüp bey arabanız çok güzel olmuş,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2008, 22:41:24 »
Sağolun Yaman Bey, kaput içini temizlemek lazım gerçektende. Hatta huy haline getirip her yıkamadan sonra bezle tozunu alsanız hiç leke felan oluşmuyor;)

Allah razı olsun Veysel Bey, siz ve tüm araç sahipleride kazasız,belasız iyi günlerde kullanır inşallah araçlarını...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2008, 01:35:08 »
araç güzel maşallah ama plakalar felaket kötü duruyor. acilen yeni plaka bastırmalısınız bence. hatta APP olursa çok daha şık durur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2008, 19:38:16 »
araç güzel maşallah ama plakalar felaket kötü duruyor. acilen yeni plaka bastırmalısınız bence. hatta APP olursa çok daha şık durur.
:) orhan bey, plaka hk. konu açtım siteye sanırım işin resmiyet boyutu değiştirme işini bi süreliğine engelleyecek acaba değişim dışında ne yapabilirim ?
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2008, 09:46:30 »
konuyu görmedim ama ne gibi bi resmiyet sıkıntısı var ki. plakayı sökeceksiniz  ve zayi oldu deyip yenisini bastırtacaksınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2008, 16:29:29 »
spor yay,logo iptali,app plaka  ,kazasız belasız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2008, 22:20:47 »
konuyu görmedim ama ne gibi bi resmiyet sıkıntısı var ki. plakayı sökeceksiniz  ve zayi oldu deyip yenisini bastırtacaksınız.
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/plaka-degisimi-hk/ ( plaka Ankaralı Ben Elazığdayım )

spor yay,logo iptali,app plaka  ,kazasız belasız..

yeni farlara eski panjurum olmadı o logosuzdu bunuda yaparım inş. kısa zamanda, plaka işine bakıyorum yapacaz bişeyler. Yay olayıda aklımda ama yolllarımız o kadar iyi değil. Ancak tabiki sırada onlar var ;) ... Teşekkürler sizde kazasız iyi günlerde kullanın.
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
SİTEM...!
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2008, 08:50:03 »
Değerli site üyeleri neden fikirlerini belirtmekten bu kadar çekiniyor acaba ? Boş konulara, yersiz polemiklere, mesaj yağdırmaktan çekinmeyen arkadaşlar görüşlerini yazmaktan acizler mi yoksa  <_<
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2008, 10:48:34 »
boş konu ve yersiz polemik nerededir acaba? :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2008, 10:56:02 »
Arabanız gayet güzel, hayırlı uğurlu olsun, plaka gerçekten çok kalın harfli gözüküyor, onu da yeniletirsen daha cazip bir görüntü elde edebilirsin bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2008, 14:48:30 »
kıskanıyoruz belki ondan :)
aracın güzel olmus kazasız sürüsler inş.
bu arada el aziz neresi yav  :huh:
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 13, 2008, 15:23:13 »
Elazig.Sehrin adi Sultan Abdul-Aziz'den geliyor herhalde.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 13, 2008, 15:26:52 »
anladım
cahillik hos görün :-[
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 13, 2008, 20:57:51 »
boş konu ve yersiz polemik nerededir acaba? :)
Çetele tutmuyorum ama geçmiş konulara bakınca 3 - 4 sayfa yazılan konuları görürsün ;)

Yanlış anlamayın arkadaşlar ben arabam hakkında övgüler yazın , koltuklarım kabarsın felan değil! Hepi topu bir demir parçası mühim olan dostluk inanın bana. Mesela jant seçerken konu açtım sağolsun bilenler yazdılar faydası oldu. Farları alırken çok araştırdım mercekler kalitesiz önümüz görünmüyor diyenler oldu, bir nevi kumar oynadım getirttim farları halojenler kötüydü, xenonla iyi oldu vs.vs. Tecrübeler paylaştıkça değer kazanır ;)

Elazığ Doğu Anadolunun batısında 320.000 nüfuslu orta büyüklükte, bir baraja,bir Krom işletme tesisine,Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan Şeker fabrikasına sahip şirin bir şehirdir. Halkın büyük bölümü kamuda ( hizmet sektöründe ) çalışır. Sanayi imkanları pek iyi değildir. Sağlık hizmetlerinde Doğuda en gelişmiş şehirdir. Bilinenin aksine Kayısı Malatyada değil ! Elazığın Baskil ilçesinde üretilir, ancak sağolsunlar bizim hemşehrilerimiz bu konuda hiç bir çalışma yapmıyorlar. Baskil halkı alış verişi bile Malatyadan yapmaktadır. Malatyaya daha yakınlar. Yemek kültürümüz ve damak tadımız gerçekten güzeldir( dışardan gelenlerin yorumu ). Yolu bu taraflara düşen herkesi sevgiyle karşılamaya hazırım. ! Tanıtım ve reklamımız yapılmadığı için batının büyük bölümü önyargı ile yaklaşıyor, tabularını yıkıp bu aziz şehirden ağlayarak giden bir çok memura bizzat tanık oldum. Herkesi sevgiyle selamlıyorum...
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2008, 12:21:01 »
Bu kasalarda en sevdiğim renklerden biri beyazdır. Benim eski corolla da beyazdı. Çok güzel. Arac ne yapsanız gösteriyor beyaz renk. Kazasız belasız kullanın. Özellikle farlarınız harika olmuş....
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2008, 20:11:20 »
Sağolun Hasan Bey teşekkür ederim, beyaz güzel duruyor :).
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 14, 2008, 20:26:15 »
:) orhan bey, plaka hk. konu açtım siteye sanırım işin resmiyet boyutu değiştirme işini bi süreliğine engelleyecek acaba değişim dışında ne yapabilirim ?

siyah yazıları komple silip daha güzel bir fontla tekrar boyayabilir mi plakacılar bilmiyorum bir sormak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 14, 2008, 20:37:38 »
dediğiniz mantıklı geliyor, ancak beyaz kısımlarıda zamanla deforme olmuş özellikle ön plaka, arkanında boyası dökülüyor:) Orjinal plaka bu olsa gerek...silerken beyaz boyalarda soyulursa o zaman sakata düşeriz işte:)
[paul auster]