Bin kez söylememe rağmen telefonda, kasko mu özel anlaşmalı servis olarak belirlemişler yani ben istediğim servise gidemiyormuşum, bende bunu istemiyorum herhangi bir servis olarak istersemde fiyat farkı çıkarıyorlar bende kızdım dedim iptal edin kasko mu cuma gününden beri iptal ettirmeye çalışıyorum, ne biçim bir şirket bu poliçenin aslını kargo ile göndereceğiz dediler 1 hafta geçti oda yok, böyle rezil salça bir şirket görmedim, şimdi tekrar aradım yarın iptal edelim dediler, bunuda iptal ettirebilirsem, Aviva Sigortadan yaptırmayı düşünüyorum çünkü full kasko 900TL fiyat verdi, bu konuda sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım var.
Özel anlaşmalı servis olayı çok kötü iptal ettirmek ile iyi yapmışsınız.
Telefonla kasko yaptırıldığıni ilk defa duydum. Fiyat olarak Aviva 900 tl ucuz olabilir fakat poliçesini iyi okumanızı tavsiye ederim. Diğer yorumlarda arkadaşların bahsettiği bölümler çok onemli.
Mesaj Birleştirildi: 02 Oca, 2015 01:38
@Abdulkadir Enes KIRAL (27351) çok geçmiş olsun. Park ettiğiniz yerde güvenlik kamerası vs. Varmı şikayetçi olsaydınız. Ne biçim insanlar var şu memlekette yine bunada şükür kimileri moda olmuş araba yakıyor. park ettiğimiz yerde çok önemli garaj şart fakat herkesin ben dahil böyle bi imkanı olmuyor malesef.
Dün akşam FOX haberde Fatih Portakal az sonra falan diyordu KASKO ile alaklı bir haberleri vardı ama kaçırdım. Yeni bir gelişme mi var bu konularda?
Murat abi enson yargıtay kararı kasko alkollü sürücünün hasarını ödemeyecek şeklin de haberler yapıldı. Zaten prosedür öyleydi ancak mahkeme kasko ödeyecek şeklin de karar verince top yargıtaya gitmişti
Esas garip olan bu zamana kadar kasko yaptırdım hiç arabaya bakan olmadı. Hep böylemedir , yoksa benim yüzüme bakan bu adam üçkağıt çeviremez mi diyor
Her ne hikmetse, kasko bitiş tarihinin yanında saat 12:00 gibi de bir ibare vardır. Yani o tarihte saat 12:05' te kaskoluk bir durum olursa, kasko karşılamıyor. Eski komşumun başına böyle bir durum gelmişti ve dava üç yıl kadar sürmüştü. 1960 yılındaki bir kararı emsal olarak gösterip davayı kazanmıştı.
Esas garip olan bu zamana kadar kasko yaptırdım hiç arabaya bakan olmadı. Hep böylemedir , yoksa benim yüzüme bakan bu adam üçkağıt çeviremez mi diyor
geçen sene groupama dan yaptım kaskoyu busenede aynı firmadan düşünmeden yaptırdım, %40 indirim ve yaklaşık 2400 liralık jant vs ile 960 liraya kasko yaptırdım, bayide iki kişi vardı sürekli poliçemi hazırlayan bayan değilde diğer eleman çalışmış poliçeme, bu siteden okuduğum atıyorum %50 hasarsızlık indirimin var, kaza yaptıktan sonra kimi firmalar da hasarsızlık koruma diye bişe varmış dedim bende varmı o, bayan baktı evet var dedi yeniden bi ayar geçti, groupama da %40 ve üzeri hasarsızlıkta genişletilmiş elit kasko yapılıyor ve poliçe araçta ama aklımda kalanı söyleyeyim, far klozu var, ücretsiz kasko bozulmadan far alabiliyorsun kaza durumunda, 1000 lira yedek anahtar karşılama, 50.000 lira masraf karşılıyodu, şimdikinde 100.000 e çıktı bu rakam, rs adlı serviste mini onarım vs yapılıyor ayrıca benim şu anki pakette öncekinden daha fazla mini onarım sayısı var, kısacası kasko yapacaklar ve hasarsızlığı %40 ve üzerindeyse bi groupama dan fiyat alın, eğer isteyen olursa poliçe sayfalarını foto çeker buraya da atarım