0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama danışmak istediğim bir konu var;ben karar verdim standart bir gündüz far seti alacağım bizim yarise uyan lakin bunu montajını istanbul anadolu yakasında güvenilir bir elektrikçiye nerede yaptırabilirim? Malum servis yapmam ben diyor. Bir de ustaya ne şekilde bağlamasını söylemeliyim? Ekstra bir düğme mi olacak araçta çıkma bu iş için yoksa koldan halledilebilecek mi?
yeni trend amerikan park arkadaşlar ilgililere duyrulur...resim yollamayı becerebilsem yollayacam ama :s
resim ekleye geliyorum ama fotoyu o iki imgnin arasına nasıl yerleştireceğimi bilmiyorum bi yardımcı olsanız...
Bende maltepedeyim, ama elektrikciye hic isim dusmedi. Gunduz farlari kontak acildigi gibi yanar bu yuzden acma kapama dugmesine gerek yok direk baglanacak
Teşekkürler Aytaç Bey. Şimdi benim yaris konfor paket o yüzden far sensörü filan var. Farları hep otomatikte kullanıyorum. Bu şekilde olunca acaba akşam kısa farlar kendiliğinden yandığında gündüz farları da devreden çıkar mı onu merak ediyorum aslında... Güvenebileceğim bir elektrikçi bulabilirsem sonuçları yazacağım
Otopark'a indiğimde bağlantı fotoğrafınıda çekeyim.Aynı şekilde bağlarsınız.Kolay ve basit bir işlem.Kontağı çevirdiğiniz an çalışmaya başlayacak...
ben 35 tl devre aldim , parklara bagladim , kisalari acinca gunduz ledlerin isik siddeti %30a dusuyor
Özcan Bey gayet şık olmuş ben 4 veya 5 li led aparat almayı planlıyorum, müsait bir vaktinizde bağlantı fotolarını da yollarsanız ustaya gösterip aynı şekilde yaptırırım. Izgara kısmını da fotolarsanız süper olur