Herkesin başından neler geçmiş öyle.

Kıbrıs'ta araçla giderken, özellikle Magusa dolaylarında oldukça büyük yılanların üzerinden geçmek çok olası.
Bu arada orada ilk defa böceğe binmiştim küçükken.
Bilmeyenler için böcek;
Güzelyurt civarında çıkan bir orman yangınında hertürlü hayvanatın yoldan karşıya geçerek canlarını kurtarmaya çalıştıgını.
Çiftçinin tarlasını sürerken buldugu patlamamış bombanın fünye ile patlatılmasını.
120 Km ile giderken hatalı SAGlama yapan araç ile aynalarımızın çarpışmasını.
Bunlar unutulamaz şeyler.
Daha garipleride varda ortam müsait degil.
Hiç belli olmaz belki de biz çıkar geliriz sizden önce. Ben gördüm Kıbrıs'ı gerçi de eşim istiyor görmek 
o zaman da biz sizi ağırlarız gezdiririz
Bu ne güzel Türkçe be Nagi 'istiyor görmek' te ne böyle ? Benim imla va harf hatalarımı biliyorum hiç davranmayın daha da dikkat edeceğim kih kih kih
Mesaj Birleştirildi: 18 Mar, 2014 15:26
Herkesin başından neler geçmiş öyle. 
Kıbrıs'ta araçla giderken, özellikle Magusa dolaylarında oldukça büyük yılanların üzerinden geçmek çok olası.
Bu arada orada ilk defa böceğe binmiştim küçükken.
Bilmeyenler için böcek;

Hakan Bu böceklerin altyapısı VW mi? Çakma Hummer hehehhee
Kıprısça bu Mali abi 
ohooo ben öğreteyim isderseniz mesela istiyor görmek değil eşim da isder görsün olacak :p
Kıbrısta sağ sol kavramını bir şekilde oturturum eminim.....
Ama kavşaklar var ya kavşaklar..... Mümkün değil ihtiva ettiğim akıl ve zekayla kavşaklardan geçemem......
Kıbrısta sağ sol kavramını bir şekilde oturturum eminim.....
Ama kavşaklar var ya kavşaklar..... Mümkün değil ihtiva ettiğim akıl ve zekayla kavşaklardan geçemem......
Hande aplaa asıl en kolayı o. çembere girdikden sonra isdersen 10 tur at yol hakkı çembere girenindir. çembere girdin mi durmaycan
abi deyimler böyle ben napayım :d
Benim güldüğüm eylemin kendisi. Tam yol ileri kısmı idi. Yoksa Kıbrıs'ta çok bulundum yerel dili kısmen de olsa biliyorum.
Hande aplaa asıl en kolayı o. çembere girdikden sonra isdersen 10 tur at yol hakkı çembere girenindir. çembere girdin mi durmaycan 
duramaycam zaten... nerden gircem onu anlamaycam....
o zaman da biz sizi ağırlarız gezdiririz 
Körler sağırlar bir birini ağırlar gibi oldu bu

Bu sene kazandığımızın yarısını pegasus'a gömdük zaten, bir de sulu dere götürüp susuz getiriyorlar çok kızıyorum

Arkadaş Çemişkezek otobüsünde bile su ikramı var.
Bu arada kış kampanyasını 23 mart'a kadar Kasım 2014 - Mart 2015 biletlerinde iyi indirim var tavsiye ederim (hadi reklamınızı da yaptım yine

)