0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pegasusda çalışıyorum zaten ayrıca nişanlımın da turizm acentesi var o yönden sıkıntım yok bayağı ballıyım ben illa deniz demiyorum limandakiler diyor arabanla gideceksen bu eziyet müstahakındır diye ama gelirsem oralara beni gezdirecek birini buldum söz vermiş sayıyorum seni
Ooo tam yerine gelmişim, Pegasus'ta öyle boşta bilet olur indirimli falan hemen haberleşelim Lafı bile olmaz, elimizden ne geliyorsa zevkle.. Nişanlını da al gel, misafir de ederiz eşim de oldukça uyumlu biridir.
iyi yere dükkan açdın ama ben kargodayım ama haberim olduğunda haberin olacak teşekkür ederim yazda bizim de istanbul düşüncemiz var. artık düşüncemiz hayata geçeceğinde haberleşir hiç değilse yüz yüze tanışma fırsatı olutururuz. ayy heyecanlandım
Hiç belli olmaz belki de biz çıkar geliriz sizden önce. Ben gördüm Kıbrıs'ı gerçi de eşim istiyor görmek
Herkesin başından neler geçmiş öyle. Kıbrıs'ta araçla giderken, özellikle Magusa dolaylarında oldukça büyük yılanların üzerinden geçmek çok olası. Bu arada orada ilk defa böceğe binmiştim küçükken. Bilmeyenler için böcek;
Bu ne güzel Türkçe be Nagi 'istiyor görmek' te ne böyle ? Benim imla va harf hatalarımı biliyorum hiç davranmayın daha da dikkat edeceğim kih kih kih
Kıprısça bu Mali abi
ohooo ben öğreteyim isderseniz mesela istiyor görmek değil eşim da isder görsün olacak :p
Kıbrısta sağ sol kavramını bir şekilde oturturum eminim.....Ama kavşaklar var ya kavşaklar..... Mümkün değil ihtiva ettiğim akıl ve zekayla kavşaklardan geçemem......
Hande aplaa asıl en kolayı o. çembere girdikden sonra isdersen 10 tur at yol hakkı çembere girenindir. çembere girdin mi durmaycan
abi deyimler böyle ben napayım :d
o zaman da biz sizi ağırlarız gezdiririz
duramaycam zaten... nerden gircem onu anlamaycam....
Körler sağırlar bir birini ağırlar gibi oldu bu Bu sene kazandığımızın yarısını pegasus'a gömdük zaten, bir de sulu dere götürüp susuz getiriyorlar çok kızıyorum Arkadaş Çemişkezek otobüsünde bile su ikramı var.