0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı olsun ...Yorumlara ve sorulara açıksanız başlayayım mı?*Daha önce adını duymadığım bi lpg montaj markası .. Bu markayı seçmenizdeki sebep_?*Sıralı mı düz mü sistem? Enjektörlerin hortumlarını göremedim de...*Benzindede yakıtınız çok abartı değilmiş ama sürekli kullanım için tabi lpg şart...Hayırlısı olsun içinize sindiyse .. Kazasız belasız kulanmanız dileğiyle..
arkadaşlar memleketin durumu malum benzin fiyatlarından bahsetmeye gerek yokepey düşündükten sonra pek istemeye istemeye de olsa Atom karıncaya LPG taktırdımVentgaz marka kiti 1350 liraya taktılar,evrak işleriyle birlikte bana 1600 lira civarında bir maliyeti olduçekişte azalma yok hatta ilk kullandığımda benzinde mi yoksa gazda mı gittiğimi fark etmedim,henüz 10000 km bakımı yapılmadı benzinde 0,25 - 0,29 krş olan yakıt tüketimim ilk denemede 0,235 kuruşa sonraki denemede 0,215 kuruşa düştü bakımdan sonra 0,20 kuruşun altına iner inşallahhedefim 0,18 kuruş hayırlı olsun eyüp abi aramıza hoşgeldin.tek tek kendi düşüncelerimi söliyim.aracını titiz kullanıyorsun belli çok dillendirip nazar degsin bile istemem Maşallah deyip geçiyim abi.yüzünü hep güldürsün inşallah.tüp konusuna gelince ilkkez duydum adını.aklıma şu takıldı.ben çok atikerci bir insan degilim açıkcası.çok memnun olanıda var lanet okuyanda var.lpg de markadan ziyade malzeme kalitesi orjinalligi ve işçilik önemli zaten.ama nasıl oluyorda türk markası olan atiker italyan çalışıyor abi.sadece bilgi amaçlı sordum.yakıt durumuna ve sürüşüne gelince için çok rahat olsun abi çekişten gidişten düşmez güzel montajı yapılmış bir lpg gaz ayarı iyi olsun bakımları eksik olmasın yeter.aracını baştan temiz tut abi.10000 bakımlarını 8000de gitmeni tavsiyeederim.bujiler için özellikle baştan birzcık erken degiştirmeye başlarsan yaparsan.benzinde gibi binersin sürekli.yakıt açısından 2002 corolla sol kullanıyorum abi 85000km yaptım lpg ile lovato var bende obd2.90km ile gidiyorum şehir için 20krş abi.yazın bu düşüyor 18krş.seninde düşer 18krş lara rahatol.kullanıma göre degişir tabi.hayırlı olsun tekrartabi o gazla birde cila yaptım kerataya gıcır gıcır oldu (önce meguiars çizik giderici sonrasında NXT wax 2 uyguladım)
hoşbuldum o gün inşallah memnun kalırım bu iştenaracı kullanım ve bakımları konusunda hassas ve titizim sorun çıkmaz umarım,montaj konusunda için rahat.batu bey sizin tüketimde iyimiş bu akşam lpg 1000 km gaz ayarından geldim şu ana ki değerlerin iyi dedi daha iyi olmalı dedim biraz daha ayarlardı kullandım sorun yok bayır yukarı sıkıştırdım motoru değişme yok çekişte gayet iyi
yılda 20000 km civarı yol yapıyorum bütçemi rahatlatacaktır bu iş sınırları zorluyorum ogün bir gün kamyoncular önümü kesip dövecekler diye korkuyorum sürekli 85-95 km hızla giderim arkadaşlar benim arabaya binmek istemez bazen bu yüzden
1000 km bakımı yapıldı aracınson durum karışık kullanımda 20 krş iddam devam ediyor uzun yolda 18 krş ve altı