0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far sensörü Mertmod marka, çok basit ve güvenilir. Tavsiye ederim.
Bu kadar basit şey için ne yaygara kopardın be abicim Güle güle kullan, eline sağlık
Anladın sen onu Ufuk kardeşim benim,He illede anlamadım dersen whatsapp tan sansürsüz yazayım.
Nasıl bir Toyota aşkıysa, anlamadım abi
Toyota ile yaşayabilmek için geçici karşı önlem tamam, @Aykut Yıldırım (22017) hediyeniz için teşekkürler,Bugün montaj bitti, aslında çok önceden bitmişti, ama üzerindeki potanslardan birisi arızalı çıktı, elektronikçide aynı omajda bulamadım, çok yakın değerde buldum, potans montajı sonrasında montajıda tamamladım,Herşey güzel çalışıyor. Artık sensör üzerindeki buton basılı oldugu müddetçe kol ile alakam yok, Ve artık gece yolculuklarındaki korkum olmayacak.Far sensörü Mertmod marka, çok basit ve güvenilir. Tavsiye ederim.
Aykut abinin VERSO'daki sistem değil mi bu abi ? Saitabat'ta göstermişti.Gayet güzel olmuş, güle güle kullan.
Güzel olmuş Ahmet abi, ellerine sağlık. Far sensörü için T27'ye geçebilirdin. Yalnız Alman alırım bir daha alırsam demiştin, ne değişti, bu toyota aşkı ne oldu da depreşti? Merak ettim de.
Benimde T27 kasada otomatik modda başıma geldi sellektör yaparken farlarım söndü arkadanda arkadaşım geliyordu farları bilerekmi söndürdün dedi.
Benim AUTO farlı Toyotam olsa AUTO konumunu harici bir buton ile başka yere alırdım.Asla kolda bırakmazdım.
Fakat autoda olunca aracı akşamları çalıştırırken de farlar yanmıyor mu Ahmet abi? Haliyle far ampullerinin ömrünü azaltmaz mı? Kendi yaptığın sistemde nasıl kurdun elektrik bağlantısını? O zaman imkan olursa hala Alman'a geçmeyi düşünüyor musun?
Işık siddeti ayarı var.Ve araba çalısmıyor ise farlar yanmiyor, sadece parklar yanıyor .Dogdugum toprakları arabasına binmeyi çok isterim.Hayatımda Toyota harici araba olmadı, başka çiçeklerinde tadına bakmak lazım.
B6 ya da B7 kasa a4 e geç de Ahmet abi bana da ön ayak ol Otomatikte iken motor çalışmadan farların yanmamasını nasıl yapabiliyorsun peki? Motor bölümündeki sigortalardan birinde motor çalışmazken voltaj olmayan, motor çalışınca voltaj veren bir yerlerden mi tetik alarak röle ile yaptın?
Gözü kör edercesine xenon takan arabaları trafikten men etmek, sürücüsünün de ehliyetine ömür boyu el koymak lazım. Uzun yolda başıma gelmişti. Yanılmıyorsam Gerede-Samsun yolundaydım, Gerede'yi geçince adamın biri takıldı arkama. Farlar ve sisler gözü kör edercesine parlak. Arayı açıyorum, pat diye arkamda bitiveriyor. Geçsin diye duruyorum, o da beni bekliyor ileride. Gece gece belaya takılmıştık. Bunun için şehir içi veya şehirler arası trafikte bu tür aydınlatma ürünleri kullananlara hakkımı helal etmiyorum. Eminim bunlardan dolayı kaza yapan onlarca araç vardır. Allah ıslah etsin, ne diyelim.