0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farın elimde kalması gibi bi ihtimal olabilir mi? ona göre çıkma far alıp orjinallerini depolayabilirim karartmadan başka bir de farın içine entegre bi gündüz farı projem var ayrıca
o zaman en iyisi far hakkındaki tüm projelerimi listeleyip çıkma far alıp onda yapmam benim için daha hayırlı olacak kendim yapmak istiyorum ve orjinal farıma zarar verirsem hiç iyi şeyler olmaz :islik:babamla papaz olmak istemiyorum öğrenciyiz sonuçta ve birikim yapmak çok zor olayii Hocam bu işlem için tamponu komple sokuyorsunuz Bir sürü tırnak var daha sonra farı tutan 4 sanırım 4 tane anahtarla acilan vida var çamurlukta olan beni baya ugrastirmisti Daha sonrasında kabloları felan çıkarıp farı alıyorsun asıl problem o anda başlıyor bu işi 2-3 arabaya yapan arkadaşımla uğraştım fardaki silikon kısmını ısıtarak falcatayla açmaya çalışıyorsun o far gözüme o kadar büyük geldiki daha fazla ugrasmayip geri topladım Kolay gelsin
Malesef o kadar kolay olmuyor arkadaslar.Ankarada bu işi yapan bir yere sordum 200 tl dediler.Kendim sökmek için tek fara 2 saat felan uğraştım sonra isitarak açmaya çalıştım falcatayla ama banamisin demiyor