Gönderen Konu: OTOMATİK ŞANZIMAN ARIZA SORUN VE ÇÖZÜMLER  (Okunma sayısı 834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
OTOMATİK ŞANZIMAN ARIZA SORUN VE ÇÖZÜMLER
« : Mart 15, 2014, 13:09:12 »
Merhaba değerli ToyotaClubtr Üyeleri,
Otomatik şanzıman kullanan arkadaşlarımızın sorunları ve çözümleri konusunda elimden geldiğince buradan yardım etmeye çalışabilirim. Bu konuda sorularınız olursa bana yollayabilirsiniz.
Bunun yanına Denizli de ve Ege Bölgesinde olan üyelerimiz için ise birebir çözüm bulabiliriz.
Firmamız Denizlide olup Denizlide ve bölgede tek garantili otomatik şanzıman tamir, bakım ve ayar servisidir.
İşyerimiz TSE 12047 (HIZMET YETERLILIK BELGESI)ne sahiptir.
OTOTEKNIKER de tüm araçlarınızın otomatik, tiptronik, dsg ve yarı otomatik şanzımanlarının arızaları modern, elektronik, orjinal diagnostik test cihazlarımızla tespit edilir tamir ve ayarları yapılır.

Saygılarımla.
Şeref Çeviktekin
Otomatik Şanzımancı

Toyota Club Türkiye

OTOMATİK ŞANZIMAN ARIZA SORUN VE ÇÖZÜMLER
« : Mart 15, 2014, 13:09:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: OTOMATİK ŞANZIMAN ARIZA SORUN VE ÇÖZÜMLER
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2014, 13:34:03 »
Şeref Bey,

Mesajınız reklam içermektedir. Bu şekilde mesaj yayınlama için TCT Onaylı Firma olmanız gerekmektedir. Bu nedenle öncelikle Site Yöneticilerinden izin almanız gerekmektedir. Bu nedenle konuyu kapatmak durumundayım. Ana Sayfa'da Site Yöneticisi arkadaşlarımızın isimleri bulunmaktadır. Özel mesaj ile kendileri ile irtibata geçmenizi rica ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"