0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Kaan bey aynı Auris i kullandım ve aynı hayal kırıklığını yaşadım. Ama altyapı olduğu kesin. CC gibi bir vida bir kablodur
o Auris garip geldi bana,N ye alıp dip gaz yapınca motor arabayı sallıyor.bir egzoz ucu takmışlar o zaten arabanın sesini değiştirmiş inşallah bir vida ve kablo olur.başka bir şey istemiyorum,inşallah öyledir direksiyon değişmemiştir bence Can Duran bey,ilk alındığında o şekilde geliyor CC kolu.korumalı oluyor.direksiyona kaplama yapılmış,onun için sökülmesi lazım.sökülmüşken de padleri takmışlardır o zaman
Öylede olabilir ama benim düşüncem 6500 km'deki aracın jelatinlerinin şimdiye kadar sökülmüş olmasıydı. Jelatinli görünce büyük ihtimal komple direksiyon değişimi geldi aklıma. Artık hangi memleketten geldiyse F1 vites uyumlu direksiyon ile değişmiş. Sanmıyorum aktif olduklarını ama siz öğrenince ortaya çıkar yarın.
Evet olurAma direksiyondaki kabloları yok çekilmesi gerekir.
biraz daha açabilir misiniz?şimdi bu kablolar nereye çekilecek?bağlantı için hangi kısımlar sökülecek,padler direk direksiyona uyumlu mu?yazılım sıkıntısı olmaz değil mi?
Direksiyonlar birbirine çok benziyor ama ahmet bey uyumlu değil dediği için hayallerimiz suya düştü demekki dizel corolla da ki direksiyonda farklı mmt ler kullanıyor pedleri benim eski aracımda mmt idi ve çok keyifli oluyordu pedleri kullanmak şimdiki aracımda daha keyifli olurdu güçlü motor devir sevdiği için.umarım ilerliyen zamanlarda bununla ilgili güzel haberler alırız ben adapazarındayım ahmet bey yapılabilir deseydi hemen irtibata geçerdim kendisiyle......