0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten selam, 2013 yılı Aralık ayı başında 53,500.-TLye aldığım toyota yaris hybrid spiritimin yakıt tüketiminden ve şehir içi kullanımından çok memnunum. Buraya beğenmediğim özelliklerini yazacağım. Siz de rahatsız olduklarınızı eklerseniz faydası olur.1- Yan aynalarının elektrikli olarak içerden katlanamaması.2- Direksiyon hissi çok kötü. Arabamla 30la gittiğimde de 130la gittiğimde de çok hafif. Oysa hızım arttıkça direksiyon ağırlaşmalı diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?3- Tavan lambasının olmamasını çok garipsedim.4- İç malzeme kalitesi, özelikle kapı içleri daha kaliteli yapılabilirdi.Şu anda 71.440.-TLye satılan bu arabada bu gibi eksikliklerin olmasını çok yadırgıyorum.Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Rahatsız olduğunuz şeyleri ya da benim bahsettiklerimden katılmadıklarınızı belirtirseniz memnun olurum...
gönül ister ki zarar olmasın siz araç alırken 1,3 Cool paket Multidrive S in fiyatı ne idi hatırınızda mı ?
değil hocam ama 48bin civarı olduğunu hatırlıyorum. şöyle söylim ben aldığımda eminim bana sunulan fiyatlarda benzinli yarisin full modeliyle (cam tavan hariç) hybrid arasında 7bin tl fark vardı hatta orda temsici ile bir hesap yaptığımızda 50 bin km den sonra amorti ediyor diye dün gibi hatırlıyorum 4 ay oldu yaklaşık