0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış problem ne? Klingirit ve grafitli conta malzemeleri değişik conta malzemeleri hepsinin değişik kullanım yerleri var, tavsiyem servisten orj. Lini al.
üst kapaktan yag sızdırıyor, usta conta degişecek dedi parcacılarda hicbirsey bulamadım. Orjinalini nerden temin edecem abi internette de bulamadım abi anca bu grafitili ve kligirik contalar var bide komple conta takımı mı alıyım yoksa sade conta mı abi yardımcı olursan sevinirim
barış sök conta bölümünü ve contayı güzelce benzinle temizle, contanın kapağa oturan yerlerine gri sıvı contayı taşırmadan 1 mm kalınlığında sür ve contayı oturt sonra contanın üstüne yine 1 mm kalınlığında sürüp kapağı tak bir daha asla sızdırma olmaz.
Barış orj. Parça istiyorsan toyota sonkar çobançeşme yedek parça müdürü behçet beyi arayıp selamımı söyle kargoyla yollar.
atilla abi kimle konusuyum yedek parca sorumlusuyla mı??? Abi ben kartla cekıyım dıyorum da o nasıl olacak abi?
evladım behçet bey ile görüşüp istediklerini söyle tutarı kredi kartından çekebilirler herhalde.
atiila abi cok sagolasın abi amortisörler malum kyb excel g yi rötaştan alacam siteden alamadım Euro üzeri çalışıyor site karışık var mı tanıdık bi tel acıyım
rotaş ın satış sorumlusu Teoman Yaman beyi ara , KYB türkiye parça müdürü Can İncekara beyin selamını söyle yardımcı olacaklardır.
Atilla abi ve Barış bey konu dışına baya bi çıkmışız konu açan arkadaşa ayıp olmasın konu amacından sapmasın lütfen..
kusura bakma soru soran arkadaşlara cevap yazarken izin istemeyi unutmuşuz!!!
Atilla abiyi alıkoyan benim arkadaslar ben özür dilerim anlık bilgi paylaşan tecrübe abidesi olunca engin bilgisinden istifade etmek istedim size kolay gelsin