0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim kaza ile aynı olmuş . Allah daha beterinden korusun. Bizimde boyada skıntı yoktu ama kapı yamuk duruyordu 1 sene bindik ama yamuk durduğundan göze çok batıyordu arttık fiyatı düşme pahasına sol ön kapıyı boyattık . ama şimdi en azından yamuk halini görüp araçtan soğumuyorum. yamuk halininde fotoğrafını çektim bu sebepten boyattım diye gösteririrm .buda bizim aracın boyanmadan önceki hali . böyle görmekten daha iyi oldu şimdi ama.benim içinde önemli olan görüntü soğuyorum bi yer buldum 350 yaparım dedi bakalım yaptırıcaz büyük ihtimalle allah bi daha kaza bela göstermesin cümlemize...
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 12, 2014, 17:26:37benim içinde önemli olan görüntü soğuyorum bi yer buldum 350 yaparım dedi bakalım yaptırıcaz büyük ihtimalle allah bi daha kaza bela göstermesin cümlemize...Bizde 300 e yaptırdık . Kuşağın üst kısmına kadar yamuk olduğu için kapıyı komple boyadılar bizim. Ama sizin renk beyaz bizim rengi gümüş gri ve birebir tutturmassı çok zor bi renk. Sizin araç kuşak altı boyanır boyanmadan öncede fotoğrafını çekin bu sebepten boyattım diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
benim içinde önemli olan görüntü soğuyorum bi yer buldum 350 yaparım dedi bakalım yaptırıcaz büyük ihtimalle allah bi daha kaza bela göstermesin cümlemize...