0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abim Angarada bir şirkette işbaşı yaptı.Bakalım belki orayada yerleşir.
Bu arada Angara sadece Ankara'lılar söylediğinde güzel oluyor Ahmet Hoş gelmiş sefalar getirmiş Mali abim
Evet arkadaşlar dün itibari ile Ankarada yeni firmada işbaşı yaptım.Sessiz sedasız gittim Şimdi işyerim Gaziosmanpaşada ev ise Seyranbağlarında ev arıyorum.Baktım olmadı Niğde deki Gesibağlarına bakacağım.İş koşullarım eski firmadan daha iyi.Eski firmadan kötü ayrıldım ama asla pişman değilim.Zira yanlancı şahitlik yapmam istendi ve yapmadım.Hatta aksine evet bu adamın alacağı vardır dedim.Sonucunda kovuldum hehehehhhehee Kötü tarafı düzenimi bozacagım,iyi tarafı daha ilk görğşmeden işe alındım.Hadi hayırlısı...Vosvosumuda genel bakıma soktum o da çıktımı ooooohhhhhh yaşasın öçzgürlük
Angaranın Dikmeni en iyisidir ordan ev bak Mali... (Ali gülme)Hayırlı olsun....
mehmet ali abi bende ankaradayım mamaktayım .. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim her ne konuda olursa olsun..
Hayırlısı olsun abi. Bu arada Seyranbağları tarafındaki evler genelde eskidir, Kırkkonaklar tarafına da bakabilirsin. Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber et, elimizden geleni yaparız abi.
mali abi yeni işin hayırlı olsun, çok sevindim... iyi niyet besleyen hep kazanır, müşavirlik devam sanırım...
Bu espiriyi biliyorum ama dikmeni düşünmüyorum zira sonu kötü .... yokuş filan Mamak ta güzel bir ev buldum kirada uygun 375 tl ama henüz tutmadım.Seyranbağlarında buldum bina yaşı 25 kira 500 Sağol Ali daha ilk gün eylemin ortasına düştüm bol bol da kayıp oluyorum :islik:Evet firmaya musabe müdürü diye başladım ama konuyu nerden alsam elimde kalıyor.Finansa öncelik verdim.