0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper olmuş güle güle kullanın Allah tekrar çizik vermesin Maliyeti ne oldu acaba?
Güle güle kullanın bayağı iyi boyanmış.
Güzel olmuş mesut abi.Ay sonunda takarsin artık.
Mesut abi süper gözüküyor eskisiden iyi bence
Mesut bey maaşallahı var aracınızın. Bizim araçlara ufak dokunuşlar gerçekten yakışıyor. Jantlar hayırlı olsun, taktırınca da bi foto yüklersiniz sanırım.
Ercan çok teşekkür ederim banada öyle geldi Onur bey teşekkürler, foto tabiki paylaşırım bizim kasa yarisin yurtdışındaki versiyonu çok daha arasif aslında ön arka tamponların değişik olması stopların ledli olması falan şahane ama bizim memlekete nedense hep en kötü seriler geliyor geçenlerde şunu gördüm araba sade ama accayip şık sebebini hala çözemedim
Çok güzel olmuş jantlar, şimdiden güzel günlerde kullan abi
Sebebi bu fotodaki aracı yere basmışlar ve ön plaka yok, anladığım kadarıyla Amerikan versiyonu, yan aynalarda sinyal yok. Amerikadaki versiyonu çok kötü içinde sony cd çalar var ve çok kalitesiz görünüyor çünkü orada yaris yaşlı arabası olarak kullanılıyor, bende Amerikada olsam Toyota Tundra gibi modeller varken Yaris almazdım açıkcası. Yinede seviyorum keratayı. Avrupa versiyonları ise tamamen aynı, zaten bizimkiler avrupa üretimi, hepsi tek fabrikadan çıkıyor.. Bu arada jantlar 16" değil mi?
Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın boya üzerine vernikte attırdınızmı
Cok güzel olmuş Mesut abi. Benim on jantida onarip boyatmak istiyorum
Kıskandım.