Gönderen Konu: Avensis Cd Çalarda Müzik Dinleme  (Okunma sayısı 1191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
Avensis Cd Çalarda Müzik Dinleme
« : Mart 10, 2014, 22:33:15 »
    Önceden Avensisimde müzik dinlemek için cd ye kaydettiğim müzikleri çalma sorunum var diye bir konu açmıştım ama konuyu tekrar bulamadım.O yüzden bir daha açmak istedim.Bu siteden böyle bir konu açtığımda bir çok arkadaş bana yol göstermişti.Buradan teşekkür ediyorum.Sorunumu halletim ve başka problemi olan arkadaşlar varsa onlarada yol göstermek isterim.O yüzden buraya bu konuyu tekrar yazmak istedim.
     Arkadaşlar Nero programında müzikleri 8x hızında yazdırdım ve cd mükemmel çalıştı.Bir kaç cd daha denedim onlarda süper kalitede cızırtı yapmadan çaldı.Eğer başka bir arıza yoksa yazma hızıyla alakalı derim.

Toyota Club Türkiye

Avensis Cd Çalarda Müzik Dinleme
« : Mart 10, 2014, 22:33:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '99
  • 16 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis Cd Çalarda Müzik Dinleme
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2014, 01:23:24 »
Hakan bey aslında 16x yazım da uygun, ben de önceden 16x ile yazdırıyordum çalıyordu, fakat siz madem bir konuda insanlara yardım etme isteğinde bulunmuşsunuz ben de size bir önerimle yardım edeyim isterim, size tavsiyem eğer cd işinden çabuk sıkılıyor ve de yazma işinden size de gına geldiyse, teybin arkasına takılıp kendi uzatma kablosuyla torpidonun içine koyulan aparatları tavsiye ederim, usb flash-hafıza kartı veya aux girişine telefonunuz bağlayıp mp3 dinleyebilirsiniz, benim de avensis'im var aldım kullanıyorum ve çok memnunum, ne eziyet çekmişim track cd işiyle, başta bu forumdan olmak üzere bir çok avensis sahibi nereden aldığımı sordu ben de söyledim, internette birkaç yerde var ama fiyatları hep 200 TL'nin üzerinde, ben ise zamanında 140 TL'ye almıştım, şimdi fiyatı biraz artmış ama çok da önemli değil sanırım. malum sitedeki ilan numarası bu: 128802656
Ha bu arada sakın satılan dükkanın reklamını yaptığım ya da bu işten bi şekilde çıkarım olduğum düşünülmesin  :) amacım tamamen yardımcı olmak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2014, 08:18:24 »
Sağolun verdiğiniz bilgi için.Araştıracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2014, 08:32:32 »
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 20, 2014, 20:26:30 »
Hakan bey aslında 16x yazım da uygun, ben de önceden 16x ile yazdırıyordum çalıyordu, fakat siz madem bir konuda insanlara yardım etme isteğinde bulunmuşsunuz ben de size bir önerimle yardım edeyim isterim, size tavsiyem eğer cd işinden çabuk sıkılıyor ve de yazma işinden size de gına geldiyse, teybin arkasına takılıp kendi uzatma kablosuyla torpidonun içine koyulan aparatları tavsiye ederim, usb flash-hafıza kartı veya aux girişine telefonunuz bağlayıp mp3 dinleyebilirsiniz, benim de avensis'im var aldım kullanıyorum ve çok memnunum, ne eziyet çekmişim track cd işiyle, başta bu forumdan olmak üzere bir çok avensis sahibi nereden aldığımı sordu ben de söyledim, internette birkaç yerde var ama fiyatları hep 200 TL'nin üzerinde, ben ise zamanında 140 TL'ye almıştım, şimdi fiyatı biraz artmış ama çok da önemli değil sanırım. malum sitedeki ilan numarası bu: 128802656
Ha bu arada sakın satılan dükkanın reklamını yaptığım ya da bu işten bi şekilde çıkarım olduğum düşünülmesin  :) amacım tamamen yardımcı olmak..

hocam sadece track cd mi çalıyor normal mp3 cd si çalmıyor mu?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah