0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önceikle geçmiş olsun beterin beteri var deyip şükretmek gerekir.Benim anlayamadığım nokta ehlietinize neden 6 ay el koydular bildiğim kadarıyla 1 bira yasal sınırlar içinde.Serviste minumum 10 15 arası bedel isterler kasko işlem dışıysa dısarda yaptırmanız daha mantıklı
geçmiş olsun allah beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin
Abi çok teşekkür ederim.Bir bira bile yasal sınırların aşılması için yeterliymiş. Ayrıca çok da sigara içmiştim marlboro. Sanırım bu sigarada da bir miktar alkol varmış Dışarda yaptırmak aklıma geldi ama hani aracı oyuncak ederler diye korkuyorum.10-15 arası da oldukça çokmuş Neden servis o kadar fark ister ki?
İtiraz edip kan tahlili yaptırsaydınız ya. Geçmiş olsunhttp://www.uzmantv.com/alkollu-arac-kullanma-cezalarina-itiraz-edilebilir-mihttp://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=340081
Çok geçmiş olsun alkol kontrolünde promil değerlerimi yüksek çıktı.
Öncelikle geçmiş olsun.Kazada kusur %100 karşıda ise isterse 250 promil alkol olsun kesinlikle ve kesinlikle sigorta şirketi ödemek zorunda.Ama kusur oranı küçükte olsa size de verildi ise durum ne olur bilmiyorum.Ama bütün kusur karşıya verilmiş ise siz servisin söylediğine bakmayın kesinlikle kaskoya başvurun.
Bilemiyorum Adnan abi.Sigorta şirketi ve polislerin söylediği bu.Alkol olunca iş bitiyor.Polis raporunu da yarın alacağız.Büyük ihtimal tüm suçu alkol olduğundan bana yazacaklar
Şimdi bu işte bir sıkıntı var...Eğer yasal limitlerin üzerinde alkol aldıysanız ve kaza yaptıysanız, kaskonuz gibi trafik sigortanız da herhangi bir hasarı ödemez, karşı tarafı da cepten ödemek zorunda kalırsınız diye biliyorum ben...
Şimdi bu işte bir sıkıntı var...Eğer yasal limitlerin üzerinde alkol aldıysanız ve kaza yaptıysanız, kaskonuz gibi trafik sigortanız da herhangi bir hasarı ödemez, karşı tarafı da cepten ödemek zorunda kalırsınız diye biliyorum ben...Buarada aracınız yürür haldeyse Ankara'da yaptırın bence, üstelik hava yastığı be kaporta parçalarının neredeyse tamamını çıkma olarak temin edebilmeniz daha kolay olur...
Bende bundan korktuğum için gittim danıştim sigortacı ya tanıdık olması iyi oldu işte. Karşı tarafı benim trafik sigortam karşılaşıyor.Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2014, 22:40:12Aracım yürür halde değil çünkü sağ ön lastik de patlamış servis daha garanti gibi geliyor ama bilemiyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Bu alkol durumu ile ilgili nette bir kaç haber okumuştum. Mahkemeye verip kazananlar olmuş sanırım. Eğer kural gereği hatalı değilseniz , alkolden dolayı hasarın karşılanmamasını dava edebilirsiniz. Bence bir araştırın. Tekrar geçmiş olsun.
Servis bence çok maliyetli olur...Yok illa ben serviste yaptıracağım derseniz, aracı kazalı haliyle satıp, üstüne servise vereceğinizin biraz fazlasını verip aynısının kaza yapmamış olanını almayı da bir düşünün derim...
Geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Sevindiğim bir nokta hatanı anlayım adın gibi erdemli davranman. Aracacı satacaksan çok zararın olmayacaksa bu şekilde de satabilirsin. genelde kabortacılar alıyor onlar daha düşük maliyetle aracı toplayıp satıyorlar.
Geçmiş olsun abi. İnşallah ilk ve son kazan olur. Bu arada araci zaten satmayi dusunuyormussun. Bu halde niye satmiyorsun abi. Alacak arkadaş onarsin