0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yaris-otomatik-56.000-km-de-yeni-vizeli-147018258/detaylinkteki ilan için motor 1.33 değil sanırım doğrumudur. 1.3 ile 1.33 arasındaki olumlu olumsuz farklılıklar nelerdir ?araç için ne dersiniz ? fiyat nasıl buldunuz ? şimdiden teşekkürler.
Merhaba Serkan bey,yarı otonatik şanzımanlı toyotaları sadece test aşamasında kullandım, haricinde hiç kullanmadım.Fakat yaz ın tanıklık etiğim bir olayı aktarmak isterim; Kırmızıda yeşilin yanmasını beklerken önümde bir önceki kasa corolla duruyordu. Yeşil yandığında aracı hareket ettiremediğine tanık oldum.Bende meraklandım 4lü flaşörleri yaktım,gittim yanına.Araç çalışıyor,vitesi atıyor ama ekranda hep "N" gözüküyordu.Yani vitesi boşa atıyordu.Araç sahibide ekranda bir uyarı ışığının yanıp söndüğünü söyledi.Kitapçıktan o uyarı ışığını bulup incelediğimizde şu ibareye rastladık;Debriyaj balatasının fazla ısınmış olabileceği ve 15 dakika beklendikten sonra sorunun kalkacağı,sorun devam ederse servisi arayınız gibilerinden bir ifadeydi.Aracı sağa ittirerek çektik ve bekledik.Neyseki hakikaten belirtildiği gibi 15 dakika sonrasında vites yürür konuma geldi ve bizde böylece ayrıldık.Demem o ki bu ilanda benim odaklandığım tek şey şanzıman.Bu şanzıman hakkında en teorik yorum,bu şanzımanın işleyişini bilen ve kullananlar ın yapacağı yorumdur bence.Nihayetinde ben gördüğümü paylaşabilirim ötesine geçemem.Haricinde servis expertesinden geçirilip onaylandıktan sonra alınabilcek bir araç tabiki.
İlanda bizim buralardanmış Kumanda edebileceğim bir şeyler olursa servis v.s konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Hayırlısı olsun.
1.33 ler 101 hp idi yanlış hatırlamıyorsam. çok daha seri 1.3lere göre ancak bir üst dilimden 1.3-1.6 dan vergi ödeniyor. yariste klasik multimode un saçmalamalarından başka sorun yaşayacağını sanmam.
Çok teşekkür ederim. 2006 model 12.000 km (az kullanılmış) bir polo trendline aldık. 22.500 TL. Toyota olsun istedik ama denk gelmedi.
2006 model 12.000 km (az kullanılmış) bir polo trendline aldık. 22.500 TL. Toyota olsun istedik ama denk gelmedi.
Hayırlı olsun abi Bizde focus filan bakarken 2006 model corolla 6000 km almıştık 2,5 sene önce
2006 model 12bin km nedir yahu? Çok çok enteresan cidden.