0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar dün aracımı temizledikten sonra uzun zamandır klimam çalışmıyor diye klimayı açtım. Daha önce duymadığım garip bir sarsıntı sesi duydum. Geri kapattım araçtan inince kaputu açıp tekrar çalıştırdım. Klimanın fan içindeki pervanesi kırılmış. Üzerinde denso yazıyor, internette biraz araştırdım sadece pervane satılmıyor yada ben bulamadım. Komple değişmesi mi gerekiyor, yoksa sadece pervane değişimi mi oluyor sonuçta motorunda bi sıkıntı yok sadece pervanenin bir kaç kanadı kırılmış. Yardımlarınızı bekliyorum
Kırma işine girişmeyin balansı düzelebilir fakat soğutma işlemini tam anlamı ile yerine getiremeyeceğinden aracınızda hararet sorunu yaşayabilirsiniz.Naçiz hana tavsiyem pervaneyi söktürüp başka araçların uyan pervanesi felan varsa ona bakın veya hurdacılardan çıkmasın bakın derim
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Fan büyük ihtimal plakanın yanından giren taş gibi bir şey nedeniyle kırılmış. Ustaya gösterdim, komple değişmesi lazım dedi ayrı satılmaz dedi. Bulunduğum yerde pek işten anlayan yok. Çıkmacılara bakıyorum buralarda pek yok ama bi kaç yeri aradım geri dönüş yapacaklar sadece sizlerinde söylediği gibi pervane değişimi ile halledebilerim diye düşünüyorum.