0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatı cok uygun geldi biraz araştırdım serviste 2.250 TL Piyasada 1.500 TL Bu Cihaz 850 TL gecen hafta 750 TL ye vardı sitede bu hafta kalkmıs sizce orjınalından bı farkı varmı alan kullanan arkadaşlar varmı tereddutte kaldım biraz İstanbulda değilim gidip alma imkanım yok Kargo ile isteyecegim Sizce almak mantıklımı bu ürünü sorun yaşarmıyımhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-yeni-kasa-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-156430469/detay
Henüz yeni kasa içi kullanan duymadım, bilindik bir marka değil biraz daha araştırın derim. Ayrıca direksiyon kumanda uyumundan bahsedilmiyor.
linkini verdiğiniz üründen bizzat aldım ve taktım...satıcı da gayet ilgili ürün de bence çok güzel...dilerseniz cihaz konusunda daha detaylı bilgi verebilirim...bence alınır...Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 21:01:56serviste taktırdım direksiyondan da kumanda edilmesini sağladılar destekliyor kumandadan da...
linkini verdiğiniz üründen bizzat aldım ve taktım...satıcı da gayet ilgili ürün de bence çok güzel...dilerseniz cihaz konusunda daha detaylı bilgi verebilirim...bence alınır...Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 21:01:56serviste taktırdım direksiyondan da kumanda edilmesini sağladılar destekliyor kumandadan da...[/quoteNavigasyonu calışıyormu
arkadaşlar konu ile ilgili bende çok merak ediyorum alan arkadaşlar biraz daha detay ve konsol görüntüsünü paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Kaça mal oldu? servis pahalıdır da.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 08, 2014, 20:20:15linkini verdiğiniz üründen bizzat aldım ve taktım...satıcı da gayet ilgili ürün de bence çok güzel...dilerseniz cihaz konusunda daha detaylı bilgi verebilirim...bence alınır...Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 21:01:56serviste taktırdım direksiyondan da kumanda edilmesini sağladılar destekliyor kumandadan da...[/quoteNavigasyonu calışıyormuşu saat itibariyle yeğenimle gezdik ve dışarıdan geldim...navigasyonu açtık benzin aldıktan sonra...10 numara çalışıyor...hiçbir sıkıntı yok şu ana dek çok şükür...yolları değiştirdikçe yeni rotayı da çabuk hesaplıyor o da güzel bir özellik...
Merhaba Arkadaşlar 2014 Corolla Navigasyon Cihazını ona yakın araca taktım. Direksiyon Kumandası ne Hepsi Aktif Durumda Çalışıyor. Şimdiye Kadar Şikayet ne Olmadı. Bilgi ve Destek İsteyen Olursa Yazabilirler. Aşağıda Linkini verdim cihazın resimlerine bakabilirsiniz. Konsol ile çok uyumlu hiç bi açıklık ce fazlalık durumu yoktur. Cihaz isteyen olursa özelden yazabilirler.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-toyota-corolla-2014-model-navigasyon-159581394/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Auris için uygun cihaz yok deniyor şu an piyasada sizin görüşünüz nedir bu konuda?