Gönderen Konu: TOYOTA COROLLA YENİ KASA DVD NAVİGASYON BLUETOOTH TV USB SD KART  (Okunma sayısı 8763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 800
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Fiyatı cok uygun geldi biraz araştırdım serviste 2.250 TL Piyasada 1.500 TL Bu Cihaz 850 TL gecen hafta 750 TL ye vardı sitede bu hafta kalkmıs sizce orjınalından bı farkı varmı alan kullanan arkadaşlar varmı tereddutte kaldım biraz İstanbulda değilim gidip alma imkanım yok Kargo ile isteyecegim Sizce almak mantıklımı bu ürünü sorun yaşarmıyım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-yeni-kasa-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-156430469/detay

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Henüz yeni kasa içi kullanan duymadım, bilindik bir marka değil biraz daha araştırın derim. Ayrıca direksiyon kumanda uyumundan bahsedilmiyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '08
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
merhaba ilyas bey

bende taktırmayı düşünüyorum ve bu konuda fikir ve önerilere açığım. verdiğiniz linkteki satıcıyı bizzat aradım.ürün güzel fakat garanti süresi bitmeden çıkabilecek her hangi bir problemde servis servis usta usta gezmek gerebilecek bir cihaz.bence daha uygun ve servis ağının daha yaygın ve gerçekten sorun çözümünde etkili bir marka olmalı. toyota nın kendi servisinde fiyat gerçekten çok ürkütücü boyutlarda  :wacko:

bende şu sıralar media markete bakınıyorum,eger daha uygun bir marka ve fiyat bulursam ona da bakacağım.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NAVITECH-NX-206-6-2-in%C3%A7-T%C3%BCrkiye-Navigasyonlu-Multimedya-Sistemi---TV-Tuner,103452,502987,1136143.html?langId=-14#infoTabNav  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
Fiyatı cok uygun geldi biraz araştırdım serviste 2.250 TL Piyasada 1.500 TL Bu Cihaz 850 TL gecen hafta 750 TL ye vardı sitede bu hafta kalkmıs sizce orjınalından bı farkı varmı alan kullanan arkadaşlar varmı tereddutte kaldım biraz İstanbulda değilim gidip alma imkanım yok Kargo ile isteyecegim Sizce almak mantıklımı bu ürünü sorun yaşarmıyım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-yeni-kasa-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-156430469/detay

linkini verdiğiniz üründen bizzat aldım ve taktım...satıcı da gayet ilgili ürün de bence çok güzel...dilerseniz cihaz konusunda daha detaylı bilgi verebilirim...bence alınır...

Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 21:01:56
Henüz yeni kasa içi kullanan duymadım, bilindik bir marka değil biraz daha araştırın derim. Ayrıca direksiyon kumanda uyumundan bahsedilmiyor.

serviste taktırdım direksiyondan da kumanda edilmesini sağladılar  :) destekliyor kumandadan da...
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 2100
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar konu ile ilgili bende çok merak ediyorum alan arkadaşlar biraz daha detay ve konsol görüntüsünü paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
linkini verdiğiniz üründen bizzat aldım ve taktım...satıcı da gayet ilgili ürün de bence çok güzel...dilerseniz cihaz konusunda daha detaylı bilgi verebilirim...bence alınır...

serviste taktırdım direksiyondan da kumanda edilmesini sağladılar  :) destekliyor kumandadan da...

Kaça mal oldu? servis pahalıdır da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 800
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi

[/quote

Navigasyonu calışıyormu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
arkadaşlar konu ile ilgili bende çok merak ediyorum alan arkadaşlar biraz daha detay ve konsol görüntüsünü paylaşırlarsa çok memnun olurum.

en kısa zamanda paylaşıp koyacağım hiç merak etmeyin... aklımda  ;)

Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2014, 20:57:37
Kaça mal oldu? servis pahalıdır da.

valla serviste 150 tl ye taktırdım...dışarıda belki yarı fiyatına malolabilirdi ama en azından servis daha sağlıklı olur diye düşündüm açıkçası...

Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2014, 20:58:56

[/quote

Navigasyonu calışıyormu

şu saat itibariyle yeğenimle gezdik ve dışarıdan geldim...navigasyonu açtık benzin aldıktan sonra...10 numara çalışıyor...hiçbir sıkıntı yok şu ana dek çok şükür...yolları değiştirdikçe yeni rotayı da çabuk hesaplıyor o da güzel bir özellik...
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '15
  • 39 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
www.atakantuning.com/‎ Ümraniyede bu yer burası da hesaplı...Bu aralar corolla için multi medya ekran gelecek diyordu...Nagivasyon falan hepsi varmış..Bir araştırıp yorum yaparmısınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navimex-universal-nav9917-hd-dvd-multimedia-system-157017350/detay/

ümraniye taraflarından alıp taktırmak isteyenler bence kaminariparkı gidip görüp sonra birde diğerlerine bakmalı.

Ne atakan ne özerCar ne de bi başkası bence kaminaripark.  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
Özkan bey dediğiniz firmanın ne gibi farkı var? Fiyatta mı yada garantide mi, kalitede mi? Yoksa sadece reklam mı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
   Bu cihaz active lerede takılabiliyormu arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
Orçun bey bizzat parça ve servis hizmeti aldığım bir yer teknik ekipman ve araçla ilgilenen ustalar tecrübeli ve en önemlisi aracınızı siz ne istiyorsanız onu anında en uygun fiyata ve garantisiyle birlikte hemen yapıyorlar. Hani yaptık biz siz istediniz yok. Aldın yaptın memnun kalmadı mi ustalar görüşürüz ya yapılan değiştirir yada iadesi yapar. Fakat ben henüz diğerlerinde (en azından Ümraniye'de) bunu görmedim. Yapmıyorlar da demiyorum, yapıyorlardır belki yalnız kaminariparktaki gibi değil. Bi kere evindeymissin gibi hissediyorum oradayken aracının başında ne oldu ne olcak aman bişey olmasın derdin yok. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
Özkan bey bu kaminaparkın adresi ve telefon numarasını rica etsek?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
Orçun bey yer olarak Ümraniye de, armaganevler mah. Mithatpaşa cad. Sancaktar sok. No:3. Telefonuysa: 216/481/72/75.
Daha detayli bilgiyi gidip yerinde görerek veya Google'da kaminaripark yazip aratip gorebilirsiniz.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
Teşekkür ederim.. :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '01
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA COROLLA YENİ KASA DVD NAVİGASYON BLUETOOTH TV USB SD KART
« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2014, 14:26:49 »
Merhaba Arkadaşlar

2014 Corolla Navigasyon Cihazını ona yakın araca taktım. Direksiyon Kumandası ne Hepsi Aktif Durumda Çalışıyor. Şimdiye Kadar Şikayet ne Olmadı. Bilgi ve Destek İsteyen Olursa Yazabilirler. Aşağıda Linkini verdim cihazın resimlerine bakabilirsiniz. Konsol ile çok uyumlu hiç bi açıklık ve fazlalık durumu yoktur. Burdaki fiyat işçilik içinde montaj dahil fiyatıdır. Eğer montajını kendiniz yapacaksanız cihaz ucuzluyor.Cihaz isteyen olursa özelden yazabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-toyota-corolla-2014-model-navigasyon-159581394/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2014, 14:28:47 »
Merhaba Arkadaşlar

2014 Corolla Navigasyon Cihazını ona yakın araca taktım. Direksiyon Kumandası ne Hepsi Aktif Durumda Çalışıyor. Şimdiye Kadar Şikayet ne Olmadı. Bilgi ve Destek İsteyen Olursa Yazabilirler. Aşağıda Linkini verdim cihazın resimlerine bakabilirsiniz. Konsol ile çok uyumlu hiç bi açıklık ce fazlalık durumu yoktur. Cihaz isteyen olursa özelden yazabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-toyota-corolla-2014-model-navigasyon-159581394/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Auris için uygun cihaz yok deniyor şu an piyasada sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '01
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 04, 2014, 15:48:46 »
Auris için uygun cihaz yok deniyor şu an piyasada sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Orijinal olarak Zaten Yetkili Bayilerde Satılıyor. Touch Ekranlı Aurıslerde İlave Olarak Navigasyon Takılıyor. Bunun Parça Fiyatı 1.650.00 TL

Eğer Talep Ederseniz Yolluyabilirim.