0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7sn civarında 0-100 görenler varmış std t sport'la mehmet abi, yurt dışında forumlarda denk gelmiştim.doğruluk payı varmıdır?[/quote]selam benim önceki aracım olan gt4 un fabrika verisi 0-100 için 6,2 saniye idi.çorlu daki bir arkadaşla yaptığımız kalkışta benim debriyajım arızalı iken başa baş kalkmıştık.sokakta anlatıldığı kadar yürümeyen durmayan bir araç değil.
t-sport çıktıktan hemen sonra type-r çıktı malum.ama fiyat konusunda t-sport daha ucuz olmasına rağmen satılmadı.önümüzdeki sene belki charger lisi gelir.üretimi burada yapılacak yanılmıyorsam..[/quote]Komp modelini 500 tane ürettiler diye biliyorum. Su an almanya da bayilerin elinde kalan araclari satiyorlar.30bin eur liste fiyati (cok abuk bir rakam; Golf GTI 24 bin eur, Focus ST 22500 eur iken)Simdi ellerinde kalan araclari 20-21 bin civarina veriyorlar.
hayırlı olsun mehmet abi birde senin bir aralar bir ae86 olayın vardı ne oldu o[/quote]selam iyi bayramlar ae86 obnarımda halen kaporta işi bayağı ağır ama temizolarak gidiyor.[quote=Demir Babalı]bu ts kaç model abi bide şu sıralar piyasası nedir bu araçların?[/quote]2002 model 25-26 civarı gidiyor.o.z leggera bende düşünüyorum.