0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracı ilk aldığım zamanlar tüp taktırdıktan sonra(tüpü kendim taktırdım lovato)yüksek devirde kullandım zevkine keyfine.çok geçmeden 2ay sonra araba traktör gibi çalışmaya ve birsüre ısınana kadar yolda öle gitmeye devametti.ankarada gitmediğim servis kalmadı hepsi manifolda bakalım motoru açalım olmadı silindire ineriz vs gibi tekliflerde bulundu.yaklaşık 4ay boyunca her ay buji ve yag değişimi yaptım.devirsiz kullanmaya başladım ve arkasındanda aracı teste soktum motorum hala çok iyi ne manifol ne silindir herhangi birşey degilmiş bunu anladım.benim çözümüm bu oldu.hepsi geçtikten sonra geçen 165000 e gelmeden bu bakımı yaptırdım(kışa başlamadan)herzaman gittiğim ustaya götürdüm arabayı bıraktım al kullan diye yarın gelirim diye.motorun saglam hiçbirşeyi yok dedi.burda karalamak için demiyorum asla ama servislere göre motor açmak kolay birşey oyüzden anlattım bunu.belki biraz fazla maliyet yaptım ama motorum hala diri.şehir içinde daha az yakan bir e12 duymadım şuana kadar 20krş yakıyor pıtır pıtır.90-100 arası giderim.devir yapmam ama 5.viteste 160 ı çok rahat gördüğünü bilirim.bunuda hala saglıklı oldugunu göstermek için dedim