0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet abi yanılmıyorsam elektrikli araçdada avrupada vergi teşviki var verkisi alınmıyor.söledigini bende duymuştum.ismail bey ayda 80-90tl diyorsunuz ama yılda 1000tl yi geçiyor.az para degil 80-90tl dediginiz ülkemizde uzun vadede ciddi paralar ediyor.nerden baksanız servis masraflarına para vermiyor oluyoruz aslında.az da bir para degil.Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 20:22:44sölediğiniz ülkede şuan kriz var.ayrıca benzin ve dizel fiyatlarına bakın isterseniz o ülkelerin.istedigi kadar gülsün ismail bey.burda bir kişinin gülmesiyle bilimsel dogrular degişmiyor daha çevreci motor açısından daha saglıklı bir yanma sagladıgı gerçegini degiştirmiyor.ekonomik olmasıda diger yanı.ayrıca hala pıtır pıtır kaçıyor yani aracım.kolay kolay kullandırmam aracımı ama kullanan maşallah diyor çok seri diyor yani.ne benzinli dizel arabalar var sanayiden çıkmıyor.
İspanyol bir arkadaşım iş için Türkiye'ye geldi.Yaşadığı şehir Marbella.Lpg istasyonlarını görünce bana ''siz tüpü istasyonda mı dolduruyorsunuz?diye sordu.Ben de bunlar araçlar için dedim.Nasıl yani neden aracı lpg ile çalıştırıyorsunuz ki?diye sorunca ekonomik olduğu için deyince güldü.Siz de yok mu?dedim.Hiç duymadım dedi.Bu dünya örnekleri bana biraz garip geliyor.Ya da bizim arkadaş İspanya'da yaşamıyor.)
Katılıyorum. Her araçta iş bakıma bakar. hor kullanılan bakımsız bir araç 50.000 dede motor yer. Lpg de ise işçilik önemli.Başka ülkelerde lpg kullanılmamasının sebebi benzinin su gibi ucuz olmasıdır. burdada ucuz olsada bizde lpg kullanmasak...
Ben de şaşırmıştım zaten.Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 20:33:15Ucuz olmazsa neden kullanmazsınız çevreciydi hani?
Lpg konusunda tek olumlu düşüncem.Bir gün taktırısam (Çok zor ama)Çorum'da taktıracağım.Tabi ki Mehmet Bey hala bu sektörde olursa.
Konu üzerine tartışırken bile heveslendim ya.Bu lpg nasıl bir şey.Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 20:43:27Beni forum ne zaman Fanatik yaparsa o zaman lpg taktıracağım.
Stepneyi ne yapacağız eve mi bırakacağız?
hahahahaha ismail abiyi fanatik yapalım hemen korkulduu kadar degil ismail abi yaa olsa sirf ekonomik diye canımızı emanet etmeyiz.fazlasiylada ekonomik inanamassin cebine kalan parayaMesaj Birleştirildi: Mart 08, 2014, 20:48:35dert ettigin seye bak ismail abi ben tasırım stepneyi bagajda oluyor yerde kaplamiyor cok.ama bagajdan birazcık caliyorsun tabi
Tam olaya konsantre oluyorum.Mesaide arkadaşların şu sözlerini duyuyorum.Hemen vazgeçiyorum.''Hafta sonu benim lpg ciye gidip bir ayar yaptırayım.Sanki çok yakıyor gibi''