0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 model 1,33 cruise control için servisten fiyat aldım akradaşlar. 450 tl dediler.gelince indirim illaki olur diyip kapadık telefonu. şimdi arkadaşlar bu fiyat baya pahalı geldi. forumda arkadaşlar internetten cc kolunu sipariş verip takanlar olmuş. ebay da fiyatlar baya uçmuş, sanırım arz talep meseleni abartmışlar. alibaba diye site var burdan alışveriş yapan varmı? fiyatlar burda baya bi uygun geldi. http://www.alibaba.com/product-detail/High-Performance-TOYOTA-REIZ-PRIUS-AURIS_1521457792.htmlveya elinde alıpta arabasına uymayan elinde kalan cc kolu olan varmı? montaj işini kendim yapabilirim bu konuda sıkıntı yok. zaten airbag i cıkartıp soket girişini görünce , bugünde servisi arayıp takılabilir oldugunu öğrenince aklımda şüphe kalmadı. alibaba sitesi güvenebilirmiyiz nedersiniz?? saygılar.
çok teşekkürler cavit bey. hemen araştırayım buradan. işallah şiparişin ulaşımında sorun olmaz. zaten birçok kez alışveriş yapmışsınız. birşey daha sorsam?kargo süresi 1 ayı buluyormu. sitede yazanlar ve gerçek ulaşım süresi arasında fark oluıyoda
Ben ebay dan cc kolu alıp denedim, 2005 terra corolla araca takamadım (cruise ışığı yanıyor, hız sabitlemiyor) ya ben yapamadım ya uygun kol değildi. 75 liralık kol arabada gözün birine atıldı duruyor öyle. Yaza bakacağım artık
ilke bey sizin ürünü aldığınız kişide iyi birisiymiş heralde. şanslısınız valla. herkes yapmaz diye tahmin ediyorum.
Sadece kol yeterli degil.Birkaç kablosuda var çekilmesi gereken.
Öyle sanırım Emre abi Para havuzda durduğu için paranın satıcıya aktarılabilmesi için ürünün sağlam eksiksiz olarak aldığımı onaylamam gerekli
ahmet bey göstergeye fener ile bakarak cruise yazısını göremedim. yani pasif te olsa yazı yok. yada ben bulamadım.eğer yoksa ,bu sıkıntı yaratabilirmi. birde baska bi msjınızda airbag i cıkrattığımızda kol olmadan kısa devre yaparak cruise ışığını yakıp kontrol edebilirsiniz demiştiniz. bu kısa devre olayını cc kolunun kablosunun takıldığı iki dişli soketteki telleri birbirine değdirdiğimizdemi oluyor. eğer böyle oluyorsa cc kolu olmadan göstergedeki cruise yazısını yakabilirim. ve kolda aldıktan sonra işim bitmiş olur.Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 20:15:17e bizdeki sistem bu. yada biz onlardan almışız. yokyok kesin biz almışısızdır.
e bizdeki sistem bu. yada biz onlardan almışız. yokyok kesin biz almışısızdır.
CC lambası sol üst kenara yakın.CRUISE yazar.ECU ile KM göstergesi arasındaki kablo ve direksiyondaki kablo çekili degil.Onlar çekilmeden çalışmaz.
yani ahmet bey bu yazıdan anlayacağım ben 1,33 comfort 2012 model aracımın airbag ini söküp cc kolunu monte edip çalışıtıramıyacağım. kablo cekimini ben yapamayacağım için. servise mahkum kaldık desenize
Gerekli kabloları çektim elbette ancak sanırım kolun kablolamasında hata yaptım.2005 corolla için almıştım, uyumlu ise satabilirim
Cumartesi İstanbul Maslaktayım.İsterseniz gelebilirsiniz.
sizdeki kolun resmini veya resminin olduğu herhangi link atabilirseniz. çok önemli çünkü farklı soket girişli cc ler var. oda uyarsa neden olasın. Mesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 20:58:56neden olmasın tabiki olabilir. demin bi soru sormustum gözden kaçtı heralde. tam acıklaması önce ki mesajımda var. ben kısaca sorayım, kol olmadan kısa devre yaparak cruise ışığını yakmak cc kolunun kablosunun takıldıgı soketteki iki teli birbirine değdirdiğimizdemi oluyor.
O özellik 2007 öncesinde geçerli.