0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekteki linke bir bakın derim. Ama bu konuda Ahmet Güve Bey daha sağlıklı bilgi verir.http://www.federalotomotiv.com/Toyota_Hata_Kodlari-54-tr-bilgi.htmlMesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 14:42:25Ekteki de genel obd arıza kodları.
Ali hocam fotoğrafını çekip foruma koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz
Hmmm irtibat sağlayamamış demekki. Pil olayı önemli, bende alır almaz hem yedek hemde asıl anahtarın pillerini yeniledim. Sizde yedek anahtarda var dimi
Ali bey selamlar tekrarKumanda piliniz bittiğinde aracı çalıştırmak için toyota logosu start stop butonuna gelecek şekilde iyice yaklaştırıp araca start verebilirsiniz.Ek bilgi olması bakımından yazdımSelamlar aracınız tekrar hayırlı olsun.
Adamlar her seyi düşünmüş panik yok )bilmiyorum sizin modelde touch ekran varmı varsa oradanda akıllı giriş çıkış iptal edilebiliyor o zaman dediğim yöntemle gene araç çalışabiliyor.Aklınızda olsun.Akıllı giriş çıkış sistemine sahip aracın en kötü yanı biz amatör telsizciler için araç içinde telsize anormal enterfere var ))Aracımda olan antenleri sattım bu sebepten şimdi telsizsiz dolaşıyorum ))