hoşgelsin nagihan, gideli çok oldumu ne zaman gitmiştin
Sercan'ım şimdi sana bir cevap yazardım ama forumdaki abi karakterime uygun olmaz, bu nedenle ilk buluşmada hatırlat sen bu konuyu bana
Nagi yeniden hoş geldin.
Bu arada ACD ve Sercan yine didişmeye devam. Mali'nin dediği gibi o karenin gerisi de çok güzeldi. Kafayı kıranlar olduydu.
Bu arada ben Angara'yı terk ettim artık Samsun dolaylarındayım. Geleni beklerim.
Nagi yeniden hoş geldin.
Bu arada ACD ve Sercan yine didişmeye devam. Mali'nin dediği gibi o karenin gerisi de çok güzeldi. Kafayı kıranlar olduydu.
Bu arada ben Angara'yı terk ettim artık Samsun dolaylarındayım. Geleni beklerim.
Vay abimm, aynen günün her anı efsaneydi bölgede yaşayıp kar lastigi olmayan biri olarak senin nazar boncuğu çekmişti kahrımızı
Nagi yeniden hoş geldin.
Ankara'da oturup şöyle güzel bir muhabbet edemedik ya ona yanarım
Seyit abicim biz geliriz Samsuna

aman dikkat et orada uzak dur bazi gereksizlerden

karenin devamında Ali abiyle Ahmeti kara gommustum.
O diil Vedat abi takla atmıştı

Ali abi senin içini biliyoruz biz konuş konuş
Handa abla o konuda Angara ekibi cok zayif sirf sanayi ekibi bulusuyo Seyit abim burda olaydi valla haftada bir bulusurdum
Handa abla o konuda Angara ekibi cok zayif sirf sanayi ekibi bulusuyo Seyit abim burda olaydi valla haftada bir bulusurdum 
Bakalım o seninle buluşur muydu?
Tieeeh seve seve koşa koşa bulusurdu hemidee.
hoşgelsin nagihan, gideli çok oldumu ne zaman gitmiştin 
Bilmem
Nagi yeniden hoş geldin.
Teşekkürler Seyit abi, Samsun nasıl mutlu musun yeni hayatından?
Ankara'da oturup şöyle güzel bir muhabbet edemedik ya ona yanarım 
+1
Seyit abim burda olaydi valla haftada bir bulusurdum 
İşte insan böyle müsait olunca..
Misal benim sadece Pazar günüm boş napacaaaaazz. Ayrıca öyle monitörden konuşmakla olmuyor, biz İstanbul'dayız işte gel her hafta bakiyim.
karenin devamında Ali abiyle Ahmeti kara gommustum.
Sercio Ramos senin yalan söyleme huyun yoktu ama bu aralar kayış sıyırmış gibi görünüyorsun. Hayır konuştuğun platformda canlı tanıkları olmasa eyvallah diyeceğim de
Nagi senin oturduğun yer istanbul dışı giselerden geçmek gerek gıı

Dear Blitz aliyim ifadeni de gör ve görsün cümle alem
Nagi senin oturduğun yer istanbul dışı giselerden geçmek gerek gıı 
Bu düşüncelerini öğrendiğim iyi oldu. Ben de bir türlü fırsat bulup da çağıramadım milleti diyordum. Bir kişi eksildi ne güzel.
Sercio Ramos senin yalan söyleme huyun yoktu ama bu aralar kayış sıyırmış gibi görünüyorsun. Hayır konuştuğun platformda canlı tanıkları olmasa eyvallah diyeceğim de

reis benden çok yaşayacaksın,
Ama son iletiden sonra ben Sercan kardesimizin haya gücüne hayran oldum
Yalnız dostumdan uzatmalarda 90a takmışsın

Hayır hersey bir yana ben bu cocugun hayal
Heeh geldi yine tipi cherry kilikli
4 ay önce ayarlicam cagiricam diyodun Nagi heep kurusıkı bozdu bu mimiiit seni
Heeh geldi yine tipi cherry kilikli
4 ay önce ayarlicam cagiricam diyodun Nagi heep kurusıkı bozdu bu mimiiit seni 
4 ay önce yeni dönmüştüm balayından olum ne işin var evde..
Ayrıca ayda değerlendirebileceğim 4 boş günüm olduğundan fırsat olamayabiliyor misafir ağırlamaya ama sen nereden bileceksin tabii..
4 ay önce yeni dönmüştüm balayından olum ne işin var evde..
Ayrıca ayda değerlendirebileceğim 4 boş günüm olduğundan fırsat olamayabiliyor misafir ağırlamaya ama sen nereden bileceksin tabii..
Sercio bak 30 günün sadece 4 günü boş vakti var kızın. Senin gibi haftanın 7 günü boş değil anlayacağın
Bu konuda Serco'ya katılıyorum. Bize mi sordun cağırıcam edicem diye sıkarken? Taş Bursa'dan kalkıp geleceğiz. Kaç ay oldu davet yok.
Biraaak yaa biraaak bak Dinçöku bile isyan ettirdin ayarlamak istedikten sora vakit her şekilde ayarlanir birakin bu bi pazarim var modlarini hadi Ali abi dese anlayacağım yaşı var adamın bi de malum emir kulu
hadi Ali abi dese anlayacağım yaşı var adamın bi de malum emir kulu 
Lan melun buradaki Ali ben miyim? Kafanı kırarım senin hemen editle "abi" yazmayı unutmuşsun

Aferim sana