0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavruuummmm..... güzel kızım benim....bu üvey evlat olan ama evlat olsa eldivenle sevilmeyecek Sercan da burda yavrum dikkat et kurban olayım....
Adımız hep dillerde yüzümüz hep rüyalarda gönlümüz hep yüreklerde.
Tekrardan hoş geldiniz .
Abbbooovv ben nasıl görmedim bu konuyu yahu Sercio senin bekar olduğunuz yazmana ne gerek var la Aksi bi durum olduğunu yazsan inanmazlar aksine Dostumcaaannn hoşgeldiiiiiiinnn bizde buralardaydık ama formaliteden işte... Oğuzum bu arada sende hoşgeldin kardeşlerin en bıyıklısı
Ya sizin cusseniz kadar benim golgem var peheey
Abicim hoş geldin yine yeniden Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.
Nagi sonuçlanirsa aricam dedim ya gıı
"Ben akşam bizimkilerle konuşur ararım seni" dedin.
Ahaha İyi güldüm gece gece Alemsiniz yahu Sercan dün gece arayacaktın lafta ama... neeeeysee
Aramaması çok normal, adamın hayatı alavere dalavere
O değil de bıraktım bırakalı ne ezer olmuşunuz bu Sercan'ı, seveni pek artmış maşallah
Konuya yazmaya korkuyorum istanbula geldiğimde hep sıkıntılar oldu kötü oldu Neyse hoşgeldin aplamm yine geyikler geyikler kaldığı yerden
gelen vurdu giden vurdu.....
Amiit öle kişileri her zaman dışladigimizi biliyorsun. Kasmaya gerek yok boş ver.Forum sayemizde canlandi yanliz fark edenler barnak kaldirsin. He bu arada sizde bi fazla ozguvenli fazla bi cesur gördüm. Yürek mi yediniz sıraya dizip kulaginizi cekering.Bugün çekimdeyim lütfen rahatsız etmeyiniz