0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ark.lar...bugün sabah 2006 model yaris aracım çalışıyordu.akşam iş çıkışı kontağı çevirdim ne ses var ne görüntü..ekrana elektrık bile gelmedı anlıcagınız..bayan olduğum içnde pek anlamam..allahtan işyerının otoparkında bırakmak zorunda kaldım ..sizce akümü bitti..akü bitsede kontağı çevirince elektrık ,yada herhangı bır ışık yanmazmı acaba?..ne yapmam lazım ?..herkese sevgiler
teşekkür ederım ..yalnız aklıma takılan bır şey daha vr aslında?..2 gun önce arabamı yıkamaya verdım..çocuk kaputu açtı motorda acayıp toz vardı temızleyelım dedıler..bende motoru tamamen temızlettım..acaba tazyıklı su falan mı tuttular aracın motoruna su kaçmış olabılırmı ..gerçı öle bırşey olsa aynı gunde çalışmazdı öle dılmı (..canım sıkıldı..yarın sabah servısı çağırım ben
Ark.lar herkese teşekkürler..mutlu aküden bir usta çağırdım.aktarma yaptı şimdilik böyle kullanın dedi..benım aracın farlrı açık kalmış..çünkü adam aktarmayı yapınca dırek farlar çalıştı...aktarmadan sonra akü şu aralar bıtermı bıtmezmı bılmıorum bakalım bıraz beklemekte fayda var ..herkese sevgıler:)
Arkadaşlar !!!!!çok acil iş yerimde toyota şirketi ve başarı öyküsü vs. hakkında toyota hakkında genel bir algı oluşturacak sunum yapmam istendi.... internetten biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım...pazartesi gününe bitirmem lazım.... konuyu da buraya açtım ama yanlış yerde miyim ?yardımlarınızı beklerim....
Sunumun yüzde 60ına efsane kasaya yer ver... toyota clubtan alıntılar olabilir.türkiyede toyota denilince ilk akla efsane kasa gelir büyük marka algısını bize efsane kasa oluşturdu.