0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013 auris mds aracıma brc marka düşünüyorum fiyat konusunda bilgisi olan varmıdır.
Burda adapazarında brc my 11 kiti için aldığım fiat 1700 tl işletmesi ıvırı zıvırı 2000 tl yi buluyor...
Aşağı yukarı gaziantep de aldigim fiyatın aynısı
Yılda tahmini kaç km yol yapacaksınız? lpg'yi kesin olarak düşünüyorsanız forumda bu konuda epey bilgi mevcut.
Aytaç hocam aracım şuan 2600km de ve iki aylık ortalama tüketim 0.380₺ agrasif kullanmadan bu degerleri alıyorum. Bir önceki aurisimde (2007) Lavato kit vardı tüketim değerleri diğer denk modeller ile aynı idi ama yol durumuna göre (otoban) denemelerimde 165km/s hızdan sonra benzine geçiş yapıyordu. Galiba şuandaki aracıma tavsiyeler doğrultusunda BRC my11 düşünüyorum.
Aracınız henüz çok yeni. Gerçek tüketimleri verinceye kadar biraz bekleyin. Araca alışma evresinden sonra yapacağınız km'yi de hesap ederek ona göre lpg'ye karar verin derim.
Yeni nesil Lovato OBD'li araçlarda yüksek hızlarda benzine geçme olayı yok. Eski modellerinde ben de yaşamıştım. 160'tan sonra benzine geçiyordu. Yeni OBD'li sistemlerde bu sıkıntı aşılmış.