0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2003 Corolla 1.6 sol vvt-i aldım araç 100.000 km'de çok km yapan birisiyim sizlere sorum.1_ Lpg taktırmayı dusunuyorum ama lpg takıldıktan 50.000 km sonrasında motor arıza yapmaya baslar dıyolar bu konu hakkındaki bilgileriniz ?2_ Hangi marka lpg taktırmalıyım ?3_ Ankarada önericeğiz lpg taktırabılecegım iyi bir usta nerde bulabilirim ?
ankarada kendi adıma konuşuyorum asla damla otodan şaşmam.ailecek toyota kullanıyoruz ve bundan önceki arabalarımız olsun bu arabalarımız olsun hepsi damla otoda takıldı.2011 ve 2002 corolla var ve lovato takılı.oldukçada memnunuz brc ile lovato oldukça yeterli bu arabalar için.seçim size kalmış.önemli olan taktıdıgınız tüpün yanında taktırdıgınız yer ve kullandıkları parçalar.takılırken araç başında olmanızı tavsiye ederim(damlo oto hariç sonuna kadar arkasındayım o adamların)orjinal parça kullanmıyabilirler veya dikkatsiz özensiz yapabilirler.araç 100000de oldugu içinde gaz ayarını iyi yaptırın.85000 km de taktırdım 165000e geldim birkere olsun hata verdigini daha görmedim lpg nin
Ogün bey ben de daha önceki 2 aracıma damlada taktırdım. Hiç bir sorun ve sıkıntı yaşamadım. Yine oraya yolum düşecek yeni corollamla. Siz aracınıza OBD2 mi taktırdınız merak ettim?Mesaj Birleştirildi: Mart 04, 2014, 11:24:50Şaşmazda Damla Otogaz derim. Lovato....
Prins için 1.6 araç için Artı değer katmıyor demişsin Vedat abi ama bence biraz yanılmışsın. Bize taktırmadan önce söylenenler; '' Yok yokuşta çekmiyor, yok efendim yokuşta klima kapatacan, arabayı silkeler, arada benzinde sürmen lazım vs vs diye uzadı gitti. Takılalı 1 sene oldu ve rampada klima açık ve vites küçültmek namümkün. Az yakıyor. Dedikleri hiçbirşeyde gerçekleşmedi. Diğerleri gibi 10.000 km'de değil 20.000 km'de gidiyorsun bakıma. 1.6 110 beygirlik araca cuk oturdu. Başa gelen bir olayı anlatayım. Yazın İzmir'de düğün var. Araçlar sıralandı kız evine gidiliyor, yollar yokuş, hava sıcak. İzmir'in yüksek yerlerine kurulmuş bir yerine gidiyoruz Çiğli olması lazımdı. 1.8 araçta vardı 1.3 araçta, toyota da vardı aynı bizim ki gibi, opel araçta. Hiç zorlanmadan çıktık klima açıktı.Ben rampada araç geçerken, diğer araçlar hemen gelemiyordu. Oraya varılıp konuştuğumuzda herkes aracı lpgsiz sanmış, açıkladık bizde lpg'li olduğunu. Şaşırdılar =) Buradan diyeceğim Prins'in bayisi vs değilim ama çok memnunum onu belirtmek istedim. Ayrıca babamın bir sözüyle sözlerimi bitireceğim. '' Araç rampada belli olur.''