0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osman bey güzel çalışmabenim 2011 yaris m/m aracım için hız sabitleme takmak istemiştim ama aracın ecu uyum yok dediler taksan bile çalışmayacagını söylediler. konu hakkında biraz daha bilgi verisseniz sevinirim.ayrıca yaris için turuncu renkli led kapı eşikleri ile ilgileniyorum. 4lü takım alabilirsem çok güzel olacak
hocam sizin yaris 2012 model dizel mi, benzinli mi?2012 model öncesi ve yeni modellerde bilgim yok ama2011 ve eski modellerde dahil cruze kontrol takılamıyor bilgisi almıştım toyotadan ( Tr farkı )oysa avrupada yarisin en baz donanımında bile katlanan ayna ve geri vitese taktığınızda ayna otamatik olarak ayarlama yapıyorne kadar donanım ve aksesuar fakiri bir ülkeyiz yaa
2012 model benzinli cool + comfort plus paket var. Servis takabiliyor. Onlar takabiliyorsa kesin alt yapısı hazırdır sadece kol ile active edilecektir.Avrupa ile kıyaslamayın bizleri. Biz bilinçsiz, otomobile aç, ne olsa alırız modundayız. Bize 360 derece dönebilen direksiyonu olan araçlar olsun yeter
dediğinize katılıyırom bize sadece direksiyon satsınlar yeter bize hatta gerisini biz hallederiz ürünler oldukça güzel görünüyor hayırlı günlerle kullanın inş.ama ışıklandırmasıyla ilgili fotolar paylaşırsanız sevinirim.bende bu ürünlerin takipçisiyim çünkü