Gönderen Konu: Benzini shellden aklı kelden aldık ama araç serviste:((((  (Okunma sayısı 3143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: Benzini shellden aklı kelden aldık ama araç serviste:((((
« Yanıtla #20 : Mart 31, 2014, 14:34:45 »
Çok üzüldüm sizin adınıza. :( Umarım zarariniz en kısa sürede karşılanır.
Her şey suretin suretinin sureti...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 31, 2014, 14:34:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 45 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2014, 21:42:09 »
Sonuç geldi arkadaşlar bir kaç gün içinde ancak işlerim çok yoğun olduğundan giremedim foruma.. Shell benzin sonuçlarına göre en son akaryakıt aldığım ist/büyükçekmece mimarsinan shell yakıt depolarındaki ve benim aracımın deposundan alınan örnekler birbirini tutuyor orjinal ve tertemiz kullanılabilir hiçbir sıkıntı yok... Avcılar sonkar ın oyununa geldik sanırım... Onlarla uğraşıyorum uğraşmaya da devam edicem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2014, 21:59:54 »
Geçmiş olsun ben ikişer kez Shell ve BP'den lpg aldım ikiside çabuk bitiyor gibi  geldi bana diğerlerine nazaran benim tercihim  genelde benzin lpg opet 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2014, 22:06:10 »
Shell TR ye teşekkürler konuyu takipteydim ilgilendiler.
Geçmiş olsun tekrar.
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 12, 2014, 23:02:47 »
daha sonra ayrıntıları yazarsanız seviniriz geçmiş olsun
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2014, 13:05:43 »
bende eskişehir de 2 ayrı aracımla aynı shellden benzin aldım. Araca titreme gelip motor arızası lambası yaktı. Diğer aracım eski karbüratörlüydü ve temizletmek zorunda kaldım. diğerinde würth kullanmak zorunda kaldım.  Ordan benzin alan arkadaşlarda muhabbetimiz de şu sonuca vardık yaptığımız menzil diğer petrollerden aldığımız benzine göre daha kısa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2014, 13:08:21 »
bende eskişehir de 2 ayrı aracımla aynı shellden benzin aldım. Araca titreme gelip motor arızası lambası yaktı. Diğer aracım eski karbüratörlüydü ve temizletmek zorunda kaldım. diğerinde würth kullanmak zorunda kaldım.  Ordan benzin alan arkadaşlarda muhabbetimiz de şu sonuca vardık yaptığımız menzil diğer petrollerden aldığımız benzine göre daha kısa.

Bu menzil konusu araca göre değişiyor, benim aracım en az menzili BP ile yapıyor. Shell,opet ve po da fark göremedim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 13, 2014, 15:48:02 »
Bugra abi muhtemelen ogunun ordaki shellden bahsediyorsun. Orasiysa kesinlikle haklisin.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 14, 2014, 01:57:46 »
emre bey bende yakıtı shell den alıyorum ancak şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. siz muhtemelen şehir dışında aldığınız yakıttan dolayı sorun yaşıyorsnuz,büyük geçmiş olsun:(( en azından shel l 10 gün geçmiş olmasına rağmen yakıtını kabul etti...öbür türlü 10 gün içinde başka bir yerden almış olablirsiniz diye kabul etmeye blirdi.gerçi artık yakıtlarda kod lu içine bir kimyasal ile kod yerleştiriyorlar ama kabul etmeside bişeydir ...geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 14, 2014, 02:34:34 »
20000 km'dir ve de diğer araçlarda yaklaşık 200000 km , hep Shell 97 kullandık , şu zamana kadar hiç sorun yaşamadık.

Umarım sorununuz en yakın zamanda çözülür.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 14, 2014, 10:16:14 »
Bugra abi muhtemelen ogunun ordaki shellden bahsediyorsun. Orasiysa kesinlikle haklisin.

Nerden bildin  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 14, 2014, 11:56:53 »
 "Kimse benim yoğurdum ekşi " demiyor. Daha önce bir arkadaşım Renault Megane marka arabasıyla tatile giderken istasyondan depoyu doldurmuş , 20-30 km gitmeden aracı yolda kalmıştı. Servis bazı seçeneklerden sonra kimsenin kolay kolay yapmayacağı seçeneği de denemişti. Çünkü aracın hiçbir sisteminde anormal  durum görülmemişti. Yakıt kalitesini çok ayırt etmediği düşünülen  Fiat- Şahin  marka "çalışır durumdaki"  araca arızalı aracın yakıtı konulduğunda Şahin de çalışmamıştı. Buradaki öyküye benzer şekilde yapılan tahlillerde yakıtın "sorunsuz (!)" olduğu saptanmıştı. Ben yine arkadaşımın aldığı aynı  istasyondan almaya devam ettim. Bırakın istasyonu değiştirmeyi  istasyondaki pompanın aynı olmasına bile özen gösterdim. Taaa benim araç da yakıttan kaynaklı arıza gösterene kadar...  Benim araçtan (2012 Corolla Benzinli ) alınan numunelerden de sonuç "tertemiz (!)" çıktı. Bu denetimlerin, tetkiklerin ya bağımsız bir kuruluşça ya da resmi makamlarca can acıtıcı cezaların da konulmasıyla yapılması gerekmektedir.  Yoksa gerisi masal...  Edindiğim deneyim şudur: Firmadan çok istasyon sahibine göre yakıt kalitesi değişiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '19
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 14, 2014, 13:09:23 »
Emre bey,

Konu avcılar sonkara geldiyse şimdiden kolaylıklar dilerim.bu servis için hiç mi iyi şeyler duymayacağız ben anlamadım gitti.

Servis sonrası arayıp memnuniyet anketi yaptıklarında bi soruları üzerine 1 cevabı verince günlerce arayıp aman efendim canım efendim ne olduda 1 notu verdiniz diye ağlamalarıda ayrı,keşke 5 deseydiniz biz aramızda hallederdik gibisinden konuşmalarıda ayrı.

Sonuç geldi arkadaşlar bir kaç gün içinde ancak işlerim çok yoğun olduğundan giremedim foruma.. Shell benzin sonuçlarına göre en son akaryakıt aldığım ist/büyükçekmece mimarsinan shell yakıt depolarındaki ve benim aracımın deposundan alınan örnekler birbirini tutuyor orjinal ve tertemiz kullanılabilir hiçbir sıkıntı yok... Avcılar sonkar ın oyununa geldik sanırım... Onlarla uğraşıyorum uğraşmaya da devam edicem