Beyaz araçta çok güzel duruyor siyah tavan ve aynalar gümüş gri de
O kadar güzel durmaz ama zevk meselesi kardeşim
Sen beğeniyorsan yaptır bu arada hayırlı işler Kapalıçarşı'dan
eyvallah abi hayırlı işler geçen gördüm gri arabada çok tatlı duruyodu araçta
Yaptır ozaman ama polisler sıkıntı çıkarmasın sonra papaz olma
Araç 2 renk oluyor orijinalde tek renk olduğu için para
Koparmak için kıllık yaparlar senin araçta angel farlar var body kıt var birde siyah tavan
Hiç kaçarın olmaz valla iyi düşünmen lazım
bi düşünelim abi ozaman peki parlak aynalar güzel durumu
İki renk olacağı için araç ruhsatta siyah+gri olarak işletmeniz gerekli diye biliyorum
Body kit leri nerede yaptırdınız size kaça maaloldu acaba Ahmetcan bey. Bende aracıma yaptırmak istiyorum uzun zamandır.Ama Gri renkte nasıl durur diye,tereddütlerim vardı ama sizin aracınızda görünce çok beğendim.
Adaş ben bugüne kadar hiç siyah tavandan sorun çıkaran polis duymadım özellikle bu cam tavan olayından sonra pek dikkat çekmiyor...
Böyle durumlar polise boyun büküceksin mecbur, hemen sökeyim memur bey diyip bi köşeden sökmeye başlarsın en son birşey olmaz.
Gri araçta bende görmedim hoş durdu ben beğendim diyorsan bi kombin yakalayabilirsin aynalar vs...
Body kit leri nerede yaptırdınız size kaça maaloldu acaba Ahmetcan bey. Bende aracıma yaptırmak istiyorum uzun zamandır.Ama Gri renkte nasıl durur diye,tereddütlerim vardı ama sizin aracınızda görünce çok beğendim.
Ali abi iki tellide bi tanıdık vardı ordan aldım 900 tl civarına
Mesaj Birleştirildi: 01 Mar, 2014 14:46
Adaş ben bugüne kadar hiç siyah tavandan sorun çıkaran polis duymadım özellikle bu cam tavan olayından sonra pek dikkat çekmiyor...
Böyle durumlar polise boyun büküceksin mecbur, hemen sökeyim memur bey diyip bi köşeden sökmeye başlarsın en son birşey olmaz.
Gri araçta bende görmedim hoş durdu ben beğendim diyorsan bi kombin yakalayabilirsin aynalar vs...
aynen abi smdı farlar sıyah tavan filmi + aynalara çeksek güzel bi kombine olur diye düşünüyorum
aracıma tavan filmi ve aynalara piano black filim çektirmek istiyorum sizce nasıl olur

ahmet bey harika olur bence.aynı araca sahibiz,bende yaptırmayı düşünüyorum. maliyetinide arastırdım hatta.
işçilik dahil 200tl .body kit takımınıda yaptırcam ön karlık ve yan maşpiyellerle başlamayı düşünüyorum yalnız fiyat olarak çok uçuk rakkamlar var ortada
angel far ve body kit konusunda fikir ve önerilrinizi beklemekteyim,iyi günler.

[/b]
ahmet bey harika olur bence.aynı araca sahibiz,bende yaptırmayı düşünüyorum. maliyetinide arastırdım hatta.
işçilik dahil 200tl .body kit takımınıda yaptırcam ön karlık ve yan maşpiyellerle başlamayı düşünüyorum yalnız fiyat olarak çok uçuk rakkamlar var ortada
angel far ve body kit konusunda fikir ve önerilrinizi beklemekteyim,iyi günler.
valla hocam araştırman lazım fiberi 500 tl ye de yapiyolar ama plastık kadar saglam olmuyo angellerde araştırman lazım araçta gerçekten gos duruyo buda arka stoplar
bu ise angel için
Ledleri aldim ins bu hfta ici montajdan sonra resimlerini eklicem.yalniz tavan piano kaplama fikrini arstirmam gerekli cunki gri arac tavani kaplandiginda ruhsata islenmeliymis islenmezse sikinti cikiyormus, arac baglamaya hatta muayneden gecmeme durumu bile varmis.
Bu konuyla ilgili bi fikriniz yada bilginiz var mi, dogru mu?
Ahmet Can Bey, aracınızdaki farlarda farklı sanırım. Fotoğrafta da çok güzel görünüyor. Birkaç farı daha iyi görebileceğimiz fotoğraf ekleyebilir misiniz.
toyota da görmek istediklerimin hepsini yapmışsınız masallah diyorum
Aracın %30'undan fazlası renk değişimine uğruyorsa çift renk olarak ruhsata işletmeniz gerekir diye hatırlıyorum. Sadece tavan kaplaması büyük olasılıkla ruhsata işlenmez gibi. Değişecekse de EK-1 doldurup muayene istasyonunda renk tespiti yaptırıp yeni ruhsat çıkarmanız gerekir.