0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Body kit leri nerede yaptırdınız size kaça maaloldu acaba Ahmetcan bey. Bende aracıma yaptırmak istiyorum uzun zamandır.Ama Gri renkte nasıl durur diye,tereddütlerim vardı ama sizin aracınızda görünce çok beğendim.
Adaş ben bugüne kadar hiç siyah tavandan sorun çıkaran polis duymadım özellikle bu cam tavan olayından sonra pek dikkat çekmiyor... Böyle durumlar polise boyun büküceksin mecbur, hemen sökeyim memur bey diyip bi köşeden sökmeye başlarsın en son birşey olmaz. Gri araçta bende görmedim hoş durdu ben beğendim diyorsan bi kombin yakalayabilirsin aynalar vs...
aracıma tavan filmi ve aynalara piano black filim çektirmek istiyorum sizce nasıl olur
ahmet bey harika olur bence.aynı araca sahibiz,bende yaptırmayı düşünüyorum. maliyetinide arastırdım hatta.işçilik dahil 200tl .body kit takımınıda yaptırcam ön karlık ve yan maşpiyellerle başlamayı düşünüyorum yalnız fiyat olarak çok uçuk rakkamlar var ortadaangel far ve body kit konusunda fikir ve önerilrinizi beklemekteyim,iyi günler.
valla hocam araştırman lazım fiberi 500 tl ye de yapiyolar ama plastık kadar saglam olmuyo angellerde araştırman lazım araçta gerçekten gos duruyo buda arka stoplar bu ise angel için