Gönderen Konu: Hankook ventus prime 2 kullanan varmi  (Okunma sayısı 8580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« : Şubat 28, 2014, 23:51:38 »
bugun  versoya 205/55/16 hankook ventus prime2 adeti 160 tl den 5 taksit 4 lastik aldim.mich. primacy 3 240 bridges. turanza too1 yanilmazsam 220 tl idi.Insallah memnun kalirim.onceki michelin primacy hp ler iyiydi ama 2 defa kaldirima surttum iki seferde top atti derler ya oyle oldu.Hankook lar hakkinda bazi yorumlar fena degil.bazilarida yerden yere vuruyor kafam karisti.kullanan varmi merak ediyorum.Ayrica vw forumlarinda kullanacilarin cogu memnun.Cogu jetta da hankook veya pirelli o7 geliyormus.Michelin cok az mis.
Olan oldu aldim bir sefer.Her isim boyle acele ederim.Aniden olur.Arastirmaya vaktim olmaz.Alirim sonra bakarim...
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« : Şubat 28, 2014, 23:51:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Hankook ventus prime 2 kullanan varmi
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2014, 23:53:33 »
Hankook'u hep merak etmişimdir. Etrafımda da pek kullanan yok, merakla bekliyorum performansını açıkçası.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2014, 16:53:53 »
Hayırlı olsun. Malisef mıchelin çok pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2014, 20:15:41 »
2 gundur kullanıyorum.önceden brid.b250 turanza lassa impetus mich.primacy hp kullandım.Kuş lastigu de ug8 vae.michelden ug8 e geçince konfor  düşüyor uğultu yol sesi artiriyirdu.2 gündür kullandigim hankook lar michelin kadar sessiz.etiketlerinde mich.primacy 3 kuru c islak b gürültü 69 db idi.hankook ise b-b 71 db.yumuşak konforlu geldi.frene tepkisi ise kuru zemindmich.primacy hp den daha iyi gibi..islak zemin veya yüksek hızlarda nasıl denemedim.Michelin 240 tl hankook ventus prime2 160 tl  fiyatı.en yakin kumho ecstra fiyati 160  lira.205/55/16 ebati
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2014, 20:22:51 »
Şimdi tekrar baktım, K115 diye geçiyor olmas lazım onların,

benim kullandığım 205/50R17 boyları B-B-69dB ile baya iyi gözükmüştü, büyük ihtimalle ben de bu yaz bunlara geçeceğim, tabi bu boyda bulabilirsem :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2014, 23:07:02 »
Evet k 115 diye geçiyor.Şimdilik fiyatina göre iyi gibi.Vw çoğunda jettalarda bu lastik geliyormus.Jettalarda forumunda beğenen de var begenmeyende.ilginç  olan begenmeyenlerin bazıları pirelli p7 almış.P 7 etiketide yakıt e islak b  gürültü 72 db diyor.Ençok continental prem.contacti merak ediyorum.Çoğu kişi memnun.Kullanıcıların çoğu bizim millet isme takıyor.Michelin tamam kraldir.Ondan abartı fiyatları geçiriyorlar.tarafsız testlere guvenirsek michelin hankook ve contiden geride.pirelli de önde.en pahalisi ama michelin hala
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 61000
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2014, 00:43:41 »
wv ucuza almıştır o yüzden jettalarda onu kullanmıştır. bende 2008 corollama yakın zamanda lastik alacağım fakat en mantıklısı bana PETLAS PT 721 modeli geliyor. 170TL civarı fiyatı da. kullanıcıları da memnun. bir bak derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2014, 02:07:25 »
wv ucuza almıştır o yüzden jettalarda onu kullanmıştır. bende 2008 corollama yakın zamanda lastik alacağım fakat en mantıklısı bana PETLAS PT 721 modeli geliyor. 170TL civarı fiyatı da. kullanıcıları da memnun. bir bak derim
Bakacak hali kalmadı.Hankook ları aldık.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2014, 10:47:07 »
Benim de merak ettiğim konulardan biriydi bu hankook lastikleri. Hatta lastik araştırması yaparken bu marka lastiğe de bakmışım. Şimdi continental kullanıyorum memnunum, ancak hankooku da merak ediyorum. Bakalım takip edeceğim bu konuyu. Bu arada hayırlı olsun. İnşallah beklentilerin üzerinde performans gösterir. Fiyat da cok makul.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2014, 17:15:44 »
Bugün osmaniye bahçeye gittim.Otoban değilde eski yolu tercih ettik.lastik  son derece sessiZ.ama ben mi hissettim lastiğe karsi on yargimdanmi aracın yola tutunmasi iyi değil gibi.Sert rüzgâr  vardı Yüksek hızlarda viraj da tutunması kötü  gibi.Jettalarda forumundada virajlarda yüksek  hızlarda güven vermiyor diyorlardı.Onu okumamin ve rüzgâr in etkisi oldumu bilemiyorum.Bridgestone ve lassa ya göre çok sesuz ve yumuşak..Fren tepkisi kuru zeminde oldukça iyi.
Aslında mücahit bey 2 seferdir conti.pre.contact almaktan kıl payı vazgeçiyorum.geçen sefer lastik yoktu.Bu seferde bayisi ters te kalmıştı.Aldığım hankook  lar 05-14 üretimi.made in hungary
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 122000
  • Model Yılı: '07
  • 7 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2014, 16:43:02 »
Ben de yazlık lastik almak üzereyim. Hankokkları merak ediyorum. Michelin çok pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2014, 16:54:57 »
hankook dünya çapında kendini en hızlı geliştiren en büyük  yatırımları yapan firmaların başında geliyor ve abdulkadir özcan ismini görmek gene mümkün tabikide.yumuşaklığı hakkında bir bilgim yok ama etiket degerleri B-B ve sessizligi 69db oldukça iyi degerler.onun bir benzerini kumho ecowing kullanıyorum aynı etkikete sahipler.çokda memnunum açıkcası.pişman olmıcagınız kanısındayım ben.bence dogru bir tercih yapmıssınız umarım paranızın karşılıgını verir.sadece lastiklerinizin saklanma koşullarına özen gösterin yeter derim ben..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 28, 2014, 19:13:48 »
2 aydır kullanıyorum.Gayet yumuşak lastik.Michelin prımacy 3 den etiket değerleri daha iyi.245 vermek yerine 165 tl.4 lastik te 320 tl.Gereksiz pahalı michelin.Ayrıca test lerde de sonlarda  yer alıyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 28, 2014, 19:27:46 »
lastik bisüre sonra gerçekte performansına kavuşur buarada.dahada tatminkar olcagından eminim ben umarım yanılmam.bilmiyorum açıkcası ben michelini markacılık olarak görüyorum oyüzden çok tercih etmiyorum yeni lastiklerini a3 desenlileri çok iyiydi ama yenileri çok begenmiyorum.hayırlıolsun lastikleriniz memnun bırakıcaktır sizi şahsi görüşüm.fiyat performans açısından oldukça güzel bir lastik bence
2002 corolla sol vvt-i