arkadaşlar geçen gece çevre yolunda bir transit connet ile ışıkta kapıştım, genelde böyle yapmam ama arabadaki diğer arkadaşların olması bizi gaza detirdi. ilk üç viteste yüksek devirlerde vites değiştirdim beni geçemedi, fakat daha sonra bana 5 metre fark attı, bu farkı kapatmaya çalışırken, arabanın ilk önce yağ lambası yandı, ışığı görünce ayağımı gazdan çektim daha sonra motor arıza lambası yandı, fakat motorun stop edip etmediğini seslerden anlayamadım göstergeye akü ışığınada bakıp bakmadığımı şu an hatırlamıyorum, ama freni yokladım çalışıyor idi sağa çekip aracı hemen anahtarı çevirerek stop durumunu getirdim, bir müddet bekledikten sonra tüpde iki kere çalıştırmak istedim çalışmadı, bende benzine geçerek ikinci marşta aracı çalıştırdım, ve benzinle eve kadar geldim evin önünde tüpde denedim terk marşda çalışıyor, motor sesinin dinledim garip farklı bir ses duymadım ,fakat şimdi en önemli konu motor arıza ışığı en son sönüyor tekrar yüksek devirlere çıkıp yapacak mı denemeye cesaret edemedim, bize servisin yolu göründümü, kafaya taktım şimdi bunu başına gelen arkadaşlar veya bilgisi olanlar cevap verirlerse takıntı olmaktan kurtulacam.