0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aranıza avensis 2000 elegant executive 2004 modelle yeni katıldım katıldım... son birkaç gündür d4 motorlar için lpg konusu üzerinde araştırmalar yapıyorum. kafa karışıklığından başka bir sonuç elde edemedim. özür dileyerek 2014 yılı itibariyle bu sorunu yeniden gündeme getirip bir toparlama yapsak diyorum...-eldeki mevcut bilgiler (araştırmalardan çıkarttığım sonuçlar) - izmir Hüseyin usta - lpg takılmıyor. - sakın taktırmayın. -2014 yılının haziran ayında t.....x olarak bir ürün çıkartacağız. -benzine verecek paran yoksa aracı değiştir. -sübapları eritiyor. -ben taktırdım gayet memnunum...sonuç kafa karışıklığı = aracı değiştirmek...saygılarımla
D4 motordan kastınız dizel araca lpg gibi olmuş sanki?
2000cc benzinli avensislerde kullanilan motordur D4. Sizin dediginiz d4d
35bin km oldu sıkıntı yok.. İşin kötüsü satmaya kalktık alacağımız hiç bi araç bunun yerini tutmuyor
d segmenti araç kullanıyor ve benzine para yetiştiremem diyorsanız dizelini almak daha mantıklı tabi bu benim görüşüm.
Hocam, yerine düşündüğün araba nedir merak ettim. Bende değiştirirsem ne alırım diye düşünüyorum ama net bir fikir oluşturamadım. Bu arada ilanın yayınlama süresi dolmuş.
Valla keyfe keder bende ilana koydum ama aracım kadar donanımlı ve temiz araba bulamıyorum. Satarsam çok pişman olurum gibime geliyor
Valla bende lpg taktırmakta çelişkideyim. Araba süper fakat benzini içmeside süper. Bi çözüm bulamaz isek bende satmaya gideceğim.
Km kullanım hesabı yapılmalı. Dizel ile benzinli arasındaki fiyat farkı çok. Psikolojik olarak dizele geçilirse bile aradaki fiyat farkını kurtaracak kadar yol yapılmayacaksa kara geçilmez.
Valla Satışa Koydum . Baş edemiycem sanırım. Hele bizim memlekette manuelde bile 2 ye geçemiyorsun trafikte. Gerisini siz düşünün.
Valla Serdar bey aracınızın plakası da tam benlikmiş acaba kendi avensisimi satıp sizinkini mi alsam
Ben profildeki bilgilere göre arama yaptım öyle buldum.