slam arkadaslar aracım yag eksıltıyordu baya zamandır kıme sorduysam motorcu olarak oncedende belırttıgım seyler sekman motor felan dedıler 600 den 3000 tl ye kadar yolu var dedıler yag katkıları var dedım bunlar ıse yararmı bır ıse yaramaz abı senın motorda sıkıntı var dedıler gecen hafta mtora double up bor katkılı yag eklemesı yaptım bır gun gun yakıtım yukseldı yag eksıltme devam ettı sımdı kontrol edıyorum varmı bır sıkıntı dıye yag eksılmesı ne durumda dıye 1 gram eksılmıyor aksıne cekıs arttı motor sesı azaldı gaz pedalına dokunamıyorum enjektor temızleyıcı benzın katkıları da kullandım nasıl olacagını bıraz anlatayım ılk olarak aracta fazla benzın olmasın temızleyıcı katkıyı koyun o benzın bıtene kadar arabayı kullanın ama devırınız 4 5 bın devır gorsun benzın bıttık ten sonra eger yagınız yenı degısmısse sıkıntı yok ama degısmek uzere ıse yagı ve fıltreyı degıstırın ve double up bor koyun ılave olarak ınanın fark edeceksınız arabanız sankı hıc yol gormemıs gıbı saldıracak denedım gordum arac yag eksıltmıyor ve motordada ses kesıldı 10/40 ınce geldıgınden hemen dıbe cokuyor ama bu katkı pıstonlarda yapısma sagladıgından sabah calstıgında sıkıntı olmadan calsıyor
bu arada aracımı satıyorum sıfır layacagım artık model ne olur bılmıyorum