Gönderen Konu: bridgestone b 330 evo  (Okunma sayısı 9818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
bridgestone b 330 evo
« : Ekim 04, 2008, 12:30:16 »
arkadaşlar performansı çok iyi arabamda abs yok ama nerdeyse kızaklamıyo
amaaa
bir ses yapıyo  :wacko: tam bi felaket
bayramda mersine gittim yeni lastiklerimle soğuk asfaltta masaj bile yaptı yoldaki tüm titreşimi hissettik  :D
lastik alacak arkadaşlara duyurulur......
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Toyota Club Türkiye

bridgestone b 330 evo
« : Ekim 04, 2008, 12:30:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,
Ynt: bridgestone b 330 evo
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2009, 03:12:15 »
teşekkürler bu bilgi için
toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2009, 22:51:56 »
ben bugün taktım 4 adet eski lastiklerim impetusdu şimdi arabam daha iyi geldi bana ama bu konuyu okusam almazdım
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2009, 12:23:15 »
brıdgestone b330 evo ıslak asfaltta kuruda gibi gidiyor. galiba bi avantajı daha var ; sert olduğu için çivi,vida giremiyor :) :) :)
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2012, 16:24:03 »
arkadaşlar, eski bir konuyu hortlattığım için özür dilerim öncelikle; ama bugün bartın'dan kızılcahamam'a bir yolculuk yaptım ve 120 km lik bölüm; devrek çıkışındaki rampadan akyarma inişine kadar tamamen kardı. yollarda in cin top oynuyor. kimseler yok. kar taze. doğru dürüst iz açılmamış ama inanın lastikleri inip de öpesim geldi. :) asfalt tamamen karla kaplı. bazen rampa çıkan (zincirli) kamyonları geçmem gerektiğinde yolun kullanılmayan kısımlarına taşıyordum. oralarda 10 cm yi bulan karda bile "bana mısın?" demedi. dorukhan tüneline çıkarken 3 araç durmuş zincir takıyorlardı. bu lastiği bugün daha bi sevdim. ayrıca lastiklerim 2 yıllık. hee unutuyordum; lastikleri ilk aldığımda son 200 metreye kadar zincirsiz Kartalkaya'ya çıkmıştık. önümüzde kalan araçlar olunca biz de durduk bi daha kalkamayıp zincir takmıştık..
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '09
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2012, 22:18:07 »
Bridgestone B330 Evo yu Hyundai Getz marka aracımda kullanıyordum. Lastik 4 kanallı ve su tahliyesi konusunda oldukça iyi. Virajlarda da performansına diyecek yok. Ancak oldukça sert bir lastik. Bozuk yollarda böbrek taşlarını bile düşürür insan. Bridgestone lastiklerin tamamı sert aslında. Şahsen ben Bridgestone lastik kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum çünkü konfor düşmanı. Ancak yol tutuş, su tahliyesi ve virajlarda lastiğe diyecek yok. Bir başka Japon firması Yokohamayı tercih edin derim.
2009 Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2012, 00:31:44 »
Sevgili Toyotacilar
Benim açtığım başlıklar vardı, aynı sekilde yorum görebilmek için lastik konusunda. Ve 2 gündür hem bana daha önce tavsiye edilen hem de forumdan anladığım kadarıyla cinturato p7 aldım 4 adet ve su an sanki arabamdayken Patron koltuğunda oturuyormusum gibi rahatım.
Gorev aldığım firmanın değil ama arabamın patronu oldum :)
Bridgestone la farkı çok rahat anlarsınız.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Hayırlı geceler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2012, 00:53:02 »
Hakan Bey, daha önceki lastiğiniz B330 evo mudu? Karşılaştırma yaparken makul olmakta fayda var.

B330 Bridgestone'un giriş sınıf lastiği, Pirelli'deki muadili P1 olabilir. P7 ise Pirelli'nin daha üst segment araçları için olan bir lastik. B330 130-150 TL P7'nin en ucuzu 200 TL civarında sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2012, 01:24:36 »
Hakan Bey, daha önceki lastiğiniz B330 evo mudu? Karşılaştırma yaparken makul olmakta fayda var.

B330 Bridgestone'un giriş sınıf lastiği, Pirelli'deki muadili P1 olabilir. P7 ise Pirelli'nin daha üst segment araçları için olan bir lastik. B330 130-150 TL P7'nin en ucuzu 200 TL civarında sanırım.

B330 dan p1 e geçiş yapmış olaraktan ben söyleyim ozaman.Yazın konfor ve sessizlik olarak p1 öne çıkıyor ama ses 0 a indi gibi bir fark değil tabiki.Ufak çukurları daha az hissettiriyor lastik,güvenlik açısından da gayet başarılı bence;ama kışın aynı şeyi söyleyemeyeceğim ki zaten yaz lastiğinden de çok bişey beklememek gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2012, 01:55:38 »
Dogan bey
Çok haklısınız segment olarak da fark var lastik karşılaştırmam arasında. Ama zaten cincurato serisinin başlı basına özellikleri var bahsedilen sertlik hususunda. p7 veya p1 Bridgestone dan konfor olarak çok çok ustunler. Ben sadece aldığım lastik bakımından yorumlamisim.
Teşekkürler uyarınız için.