0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi alma bizide yakma Mevlana gibi ne alirsan al da gel hocam Şimdiden hayırlı olsun.
vallahi bana bile garip geliyor '' Araba aldım,hem de Avensis'' diyebileceğim günler olacak mı acaba ?
Ben ne alayim acil bekliuorum
Akşama kadar hastanedesin hala ne işin var acilde. Git sakin bi yere emmi hade
Durun ben de mi avensis alsam
3 yıldır kesintisiz takip ettiğim bir forum sitesi Toyotaclubtr..Hangi konuda olursa olsun buradaki arkadaşlardan anında yardım görüyorsunuz,hemen ilgileniyorlar..İlk yıllarda sürekli araç fikri alırdım arkadaşlardan ve artık bıkmışlardı benden Daha alamadınız mı hocam diye takılıyorlardı..İşin tuhafı hala alamadım Allah büyük..Eşim bu yaz Urfa'dan Mersin'e tayin olabilirse inşallah Ekim-Kasım gibi alacağız arabamızı..Son bir kaç haftadır da bazı arkadaşlar görmüştür okulumdaki sınıfım için bazı ihtiyaçlarımdan bahsetmiştim ve sağolsunlar Tekin bey,Ali bey ve Zeki bey yardımıma koştular..Kendilerine çok çok teşekkür ederim tekrar..Diyeceğim o ki ; bu site gerçekten çok farklı..Kıymetini bilmek lazım..Saygılar herkese..
imzanız avensis demiyor sanki. bu arada siz niyetine girdikten sonra bugüne kadar yaklaşık 20 bin tl fiyatı yükseldi aracın.
Tabi ki değil