Gönderen Konu: Multimedia cihazı ne kadar zamanda açılıyor?  (Okunma sayısı 1028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Multimedia cihazı ne kadar zamanda açılıyor?
« : Şubat 25, 2014, 00:48:59 »
merhaba arkadaşlar,
corolla 2009 için multimedia cihazı bakıyorum da merak ettiğim bir kaç konu var

1- cihaz ne kadar zamanda açılıyor. kontağı çevirdiğim an radyo dinlemeye başlarmıyım mesela. yoksa dandik android tabletlerin açılması gibi 2-3 dakika sürüyor mu? ev iş arası 3km. radyo açılıncaya kadar işe varmış olmak istemem :)

2- şehir içinde ne kadar iyi tv izleyebilirim? araç hareket eder etmez sinyal tamamen bozuluyor mu?

3- 7 inç mi almak iyi 8 inç mi? tablette bir kaç kere uzun yolda film izlemeyi denedik. öyle hiç izlemediğimiz bir film değil de, komedi,bilindik türk filmi izledik. araç sürerken genelde çok bakma ihtiyacı olmuyor, çünkü filmi biliyorsunuz, sesi bile yetiyor. araç ses sisteminden ses gelseydi daha iyiydi ama keyif aldım açıkçası. tablet 10.1 inç. dolayısıyla alabildiğim kadar büyük ekran alayım diyorum. ama büyük ekranın bir dezavantajı var mı bilmiyorum. ekran büyüyünce tuşlar küçülüp iyice kullanışsız falan oluyordur belki diye soruyorum.

teşekkürler, iyi toyotalar

Toyota Club Türkiye

Multimedia cihazı ne kadar zamanda açılıyor?
« : Şubat 25, 2014, 00:48:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: Multimedia cihazı ne kadar zamanda açılıyor?
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2014, 11:32:30 »
merhaba arkadaşlar,

1- cihaz ne kadar zamanda açılıyor. kontağı çevirdiğim an radyo dinlemeye başlarmıyım mesela. yoksa dandik android tabletlerin açılması gibi 2-3 dakika sürüyor mu? ev iş arası 3km. radyo açılıncaya kadar işe varmış olmak istemem :)

2- şehir içinde ne kadar iyi tv izleyebilirim? araç hareket eder etmez sinyal tamamen bozuluyor mu?

3- 7 inç mi almak iyi 8 inç mi? tablette bir kaç kere uzun yolda film izlemeyi denedik. öyle hiç izlemediğimiz bir film değil de, komedi,bilindik türk filmi izledik. araç sürerken genelde çok bakma ihtiyacı olmuyor, çünkü filmi biliyorsunuz, sesi bile yetiyor. araç ses sisteminden ses gelseydi daha iyiydi ama keyif aldım açıkçası. tablet 10.1 inç. dolayısıyla alabildiğim kadar büyük ekran alayım diyorum. ama büyük ekranın bir dezavantajı var mı bilmiyorum. ekran büyüyünce tuşlar küçülüp iyice kullanışsız falan oluyordur belki diye soruyorum.

Bilindik olmayan bir  filmde, araç sürerken filme bakmayı düşünmüyorsunuz  herhalde   :kötü:
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2014, 13:36:41 »
merhaba arkadaşlar,

1. Cihazın açılması sizi üzecek kadar uzun sürmez 10-15 saniyede radyo dinlersiniz, hatta sürmez bile.

2. TV kalitesinden pek bişey beklemeyin araç hareket halindeyken, hatta duruyorken de pek birşey beklemeyin. Tabi bu söylediğim OEM ürünler için.

3. Ekran boyutu tamamen size kalmış aracınıza uygun modelin 8 inch olanı varsa onu alırsınız.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 7 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2014, 15:07:41 »
Bilindik olmayan bir  filmde, araç sürerken filme bakmayı düşünmüyorsunuz  herhalde   :kötü:
elbette öyle bir niyetim yok ;)
belki ilerde koltuk kafalıklarına ekran çekip çocukların arkada çizgi film seyretmelerini sağlarım :tamam:
gerçi hayalimde 2-3 seneye qashqai +2 almak varken corolla'ya masraf etmek ne kadar doğru bilmiyorum. satarken alan kişiye hediye etmiş olucam. multimedia var diye üstüne 1000 lria vermez kimse.