0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şanzıman indi ŞANZIMANNN
Ankaraya bekleriz
Çok şanslısın biliyormusun.Bide yarın yolda bunlar olsa idi düşünebiliyormusun rezilliği?
Ahmet abi sana zahmet 2 dk gelsene ya bu araç gitmiyor diye arardım Şaka bir yana yarın kiralık bulabilirsem 1 günlük geleceğim
Hadi geçirmecelik oynayalım. Önce bizim buluşmanın tarihi bizde bekleriz.Mesaj Birleştirildi: Nisan 09, 2014, 23:12:54AlperRoketini getirecekmisin yine?
Biz Ankaralılar olarak hep"Bizeee her yer Angaraaaa"Deriz abi
biri sinopa bekliyor, biri ankaraya, biri eskişehire:D bizimkide can, siz buyrun gelin izmite adapazarına.Ahmet abi , roket derken ?
Bir insan bu kadar mı ezilir be Alper? Tamam masa tenisinde beni yeniyorsun.Yani yendin diyede anlamamazlıktan mı geliyorsun raket be abi raket.
Sorun değil İlke sana birşey olmasın.Olurda gelirsen yol haritan;[attach=1]
Evet buluşmaya sadece saatler kaldı, ben şimdiden acıktım yahu, ahmet abi bundan sonra yemekleri çekelim paylaşalım, bizim yüzümüzü görmeye gelmiyor kimse , ama yemek kanalından yakalarsak muvaffak oluruz bence.
Alper resimler için teşekkürler.İlke geldigin için sana ayrıca teşekkürler tüm gece bize neşe kaynagı oldugun için ayrıca extra teşekkürler.Günün özeti ise;İlk önce girişteki Toyotaway odasını gezdik.Toyotanın kısa geçmişi üretilen modelleri gördük.Sonra efsane Corollayı inceledik.Sonra yemegimizi yedik.Masa tenisinde her zamanki gibi Alper beni ufaladı.Langırt ise kim kimi yendi hatırlamıyorum ama gülmekten karnım agrıdı.Katılan herkeze tekrar teşekkürler