Bu akşam;
Mehmet Ali Yıldız, Alper Binbir, Alper Demir ve ben Toyota fabirkasının sosyal tesisi olan COROLLACLUB'ta akşam yemegi sonrasında masa tenisi ve langırt turnuvaları yaptık.
Tabii bu sırada bol bol muhabbet ettik.
Alper'de profesyonel fotograf makinası oldugundan resimleri kendisinden bekliyoruz.
Yeni ve daha kalabalık buluşmalarda görüşmek üzere....
Küçük illerde yaşayan arkadaşların buluşması bihayli zor gibi. Bizede sizin bilgi birikiminizden faydalanmak düşüyor. Buluşmaların gerek arkadaşlık gerekse sorunların paylaşımı ve çözümü noktasında faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Güzel bir akşamdı ancak bu asıl buluşma için ısınma turu idi. Kocaeli buluşmasına herkesi bekliyoruz
Bu arada yaprak kavurma harbi çok doyurucu,resmen şiştim
Paçanga böregi nasıl abi?
Paçanga böregi nasıl abi?
Çok güzeldi ama uyarın daha güzeldi yoksa şimdi peltek peltek konuşmak zorunda kalacaktım.
Alper gelene kadar 1 adet benden olsun.
[attach=1]
Antakya yöresinin meşhur tatlısı künefe yedik

içtiğimiz kola larda şu isimler çıktı
Canım ,Babam,Kardeşim.
Kardeşim i fotoğrafladım ama canım babam yazanları garson hızlı davranıp almıştı
Corolla club güzelmiş restaurantın adı

Eskişehirede bekleriz
güzel bir buluşma olmuş gibi, masa tenisini iyi oynayan var mı ?
Küçük illerde yaşayan arkadaşların buluşması bihayli zor gibi. Bizede sizin bilgi birikiminizden faydalanmak düşüyor. Buluşmaların gerek arkadaşlık gerekse sorunların paylaşımı ve çözümü noktasında faydalı olacağı düşüncesindeyim.
bu konuda sizinle aynı kanıda değilim maalesef:( istanbul gibi bir metropolde yaşayanalrmı daha kolay buluşur sanıyorsunuz:(((
Mesaj Birleştirildi: 25 Şub, 2014 07:53
gönüllerinize sağlık da şu corollaclub alternatif bir sitemi onu anlamaıdm:(
Aslında ilk mesajda açıklamıştım.
Toyota fabrikasının çalışanları için sosyal tesisi.
güzel bi akşam olmuş besbelli
bu konuda sizinle aynı kanıda değilim maalesef:( istanbul gibi bir metropolde yaşayanalrmı daha kolay buluşur sanıyorsunuz:(((
Mesaj Birleştirildi: 25 Şub, 2014 07:53
seydi bey ben küçük bir il olan sinopda yaşıyorum. sinopda kaç tane toyota club üyesi var ki. Hangisiyle buluşalım. Fakat büyük illerde üye sayısı fazla olması nedeni ile organizasyon düzenlemek daha kolay. Biz düzenlenmiş bir organizasyona katılmak istesek en az 500-600 km yol gitmemiz gerekecek.
Mustafa havaalanı açıldı mı yeniden ? açıldı ise havalar ısınsın en az 10 kişi ile ordayız
Ben varla yok arasında gibiyim fotoğraflara bakınca
Mustafa havaalanı açıldı mı yeniden ? açıldı ise havalar ısınsın en az 10 kişi ile ordayız 
Mehmet bey Havaalanı açıldı , Havalar ısınsın bekleriz.