İyi günler değerli arkadaşlar
Yarın sabah kaporasını verdiğim aracın satışını alıcam kısmetse.Araç 94 model 197binde corolla xli modeli.
1-Öncelikle Konya ilimizde tavsiye edebileceğiniz iyi bir kaporta ve motor ustası varmı?Bakımlarını herzaman aynı yere yaptırmak istiyorum.
2-Araçta değişen yok,2 parça boya var.Boya solması vernik atması gibi problemleri yok.Fakat boyanan 2 parçada (kaput ve çamurluk) 10cm kadar çatlama var,alttan macunu görünüyor inceden.Bu parçaların tekrar boyanmasının maliyeti yüksekmidir?
3-Aracın tüpü 3 yıl önce takılmış,tek nokta enjeksiyonlu.Ben çok nokta enjeksiyonlu araçlarda sıralı sistem kullanıldığını sanıyordum fakat araç sahibi bu şekilde motora zararsız olduğunu ve performans kaybı fazla olmadığını belirtiyor.Aracıma sıralı sisteme göre ileride bi arıza çıkartabilirmi? Değiştirmemi tavsiye edermisiniz?
4-Aracın triger seti değişmiş fakat ben garanti olması açısından değiştirmeyi düşünüyorum.Triger,fren,baskı balata vb parçalarda marka yazmak yasak değilse hangi markaları kullanıyorsunuz? Orjinal parçaları çok yüksek değilse yan sanayisi sağlam olan parçalar kullanmak istiyorum.
5-Aracın kapılarındaki hoparlör çapları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
6-Aracın üzerinde yeni alınmış starmax adında lastikler var,bu lastiği siz olsanız kullanırmıydınız? Değiştirirmiydiniz?(adını ilk defa duyuyorum)
7-Araçta genel olarak dikkat etmem gereken hususlar varmıdır?
Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız hakkında şimdiden teşekkür ederim.Bu konuları araştırdım fakat farklı farklı yazımlar olduğu için sizlere sormak istedim.Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim