Sanırım zamanı geldi

, herkes hali hazırda bu çevredeyken,
Mehmet Ali abim ve Alper Demir kardeşimle bugün görüştük, çay içtik ve sohbet ettik. Benimde yakın süreçte gemiye gitme durumum var, şimdiye kadar gidecektim normalde durumlar biraz karıştı. Ahmet Güve abimiz sanırım yakınlarda ikamet ediyor. Berkay ve Candoğan kardeşlerimiz var. Bayağı kalabalıklaşabiliyoruz sadece bu çevrede, tabi dışarıdan gelecek arkadaşlarda baş tacı, ben sadece fikir olarak atmak istedim ortaya. Mehmet Ali abim bu organizasyon durumlarında oldukça iyi. Kendisinin fikirlerini bekliyorum.
Zaman uygun olduktan sonra neden olmasın?
Zaman uygun olduktan sonra neden olmasın?
Ağabey, ben malum tatildeyim, bir gün netleştirdikten sonra ben uyum sağlarım, ama yakın süreçte yapmamız benim için iyi olacaktır, yakın süreçte gemiye gitme durumum var çünkü, duruma göre, yarın mehmet ali abiyle görüşüp, uygun bir zaman belirleriz, sizlerinde onayını alırız.
Önümüzdeki hafta yapalım bence.haftaya cumartesi yada pazar
Sabah detaylara bakalım evet
Sabaha dedim ama bakıyorum tek uyumayan ben değilim
tamamdır abi, ben yarın öğlen gibi bir arayacağım seni, o zaman konuşuruz.
Saat bir gibi kızım doğa kolejinde sınavda olacak bakarsın arastapark ta kahve ısmarlarım.
%99 ihtimal ise baslayacağım abi. Gelmek isterdim :'(
Taaaa Ağrıdan gelmişken bende katılmak isterdim ama cumartesi yola çıkıyorum
Yaz beni Alper Abi! Her türlü gelirim ben. İşe zaten gece gidiyorum, okulu da hak getire...

Konuyu takipteyim.
Saat bir gibi kızım doğa kolejinde sınavda olacak bakarsın arastapark ta kahve ısmarlarım.
Güzel bir teklif abi, malum bende arastaparka 40 metre uzaklıkta oturuyorum. Hemen gelirim.
Mesaj Birleştirildi: 23 Şub, 2014 14:27
Biz dün alper kardeşimle bir prova yaptık,

Haftaya Cumartesi nasipse Vedat abi ve Şükrü Doğru kardeşimiz motorla Düzceye gelecek
Planınıza göre birşeyler çıkabilir ortaya
müsait olursam gelmek isterim
Yapın, biraz da resim ekleyin diyecektim ki, resimleri gördüm. Üniversitenin orası gibi, gerçi çabuk değişiyor kentin siması.
Yarın sakarya toyotaclubtayız
ora neresi ??
Fabrikanın sosyal tesisi.