0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bozuk flash diskleri kurtarma programlari var onlardan-indirip dene ama bence flash disk virusu bulasmis , gizelce taratirsan kurtulabilir
Merhaba,Dolu görünüyorsa sakın tarama yapma.Bende aynı durumla 3,4 defa karşılaştım, Başka bir bilgisayara tak mutlaka görecektir.
Hepinize merhaba bugün aksam moralini çok bozan bir durum oldu okul ile ilgili şeylerinin olduğu flash belleği arkadaştan bir şey almak için okuldaki bilgisayara taktim eve gelip ödevimi yapmak icin kendi bilgisayarima taktim bir de ne goruyim içinde hic birşey yok ama özelliklere tikladigimda veri var gözüküyor gizli dosyaları denedim gözükmüyor başka bir yöntemi yokmu bunun yoksa ciddi anlamda mağdur olucam şimdiden hepinize tesekkur ederim.
iso buster diye bi program kullanmıştım bozuk cd deki verilerimi kurtarmak için. senin durumunda işine yarayabilir...öncesinde bilgisayar yönetiminde (görv yöneticisi değil) depolama-disk yönetimi sekmesinde flashı görüp görmediğini bi kontrol et
"Amvo Kill Usb" dosyasını indir. Çift tıkla gelen mesajlara tamam de... Her şey gözükecektir...
16 Gb belleğin 14 gb göürnmesi içinin boş olduğunu göstermez mi zaten...
bu adımları dene muhtemelen sorunun çözülecek. Bu sorunun iki yöntemi var eski haline dönmek için aşağıdaki adımları yapın....Başlat/Çalıştır/CMD.............. cmd ekranına1. İşlem :ilk önce "attrib /d /s -h -r" tırnaklar olmadan bunu yapıştır enterla2. İşlem: sonra "attrib /d /s -h -r -s" tırnaklar olmadan bunu yapıştır enterladaha sonra flash diskini hangi sürücü olarak görüyorsa Örn. F:/ G:/ H:/ vs...F:/ olarak baz alalım3. İşlem : cmd ye F: yaz enterla4. İşlem :ilk önce "attrib /d /s -h -r" tırnaklar olmadan bunu yapıştır enterla5. İşlem: sonra "attrib /d /s -h -r -s" tırnaklar olmadan bunu yapıştır enterla
Virüs var emre. Bizim okulun pclerindede virüs var hep flash bellekleri mahfediyordu. Bizde bulut sistemi üzerine koyarak oyle indiriyorum evde
CMD komutu ile dos ortamına düş sonra açılan penceredeattrib -h -r -s /s /d a:\*.*komutunu çalıştır burada kırmızı a dediğim yere flashının driver adını yaz artık flashı takınca ne olarak görüyorsa