Gönderen Konu: For X-4701  (Okunma sayısı 3171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür etti
For X-4701
« : Şubat 20, 2014, 15:38:54 »
For X-4701 Toyota Corolla Navigasyonlu Multimedya Sistemi almak istiyorum da tavsiye eder misiniz? Yada bu tarz bi şey alırken nelere dikkat etmem gerekiyo arkadaşlar?

Toyota Club Türkiye

For X-4701
« : Şubat 20, 2014, 15:38:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: For X-4701
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2014, 16:15:43 »
Bu marka değil de Navitech alan ve kullanan arkadaşlar vardı. Forumda arama yaparsanız bulursunuz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2014, 16:50:49 »
navitech markalar biraz pahalıda hocam ondan bu markayı merak ettim ama anlaşılan yok zaten kullanan:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2014, 16:52:28 »
For X-4701 Toyota Corolla Navigasyonlu Multimedya Sistemi almak istiyorum da tavsiye eder misiniz? Yada bu tarz bi şey alırken nelere dikkat etmem gerekiyo arkadaşlar?

Ben forumda diğer konu başlıklarında da belirttim, kimsenin malını kötülemek gibi bir amacım yok ancak bu tarz ürünler maalesef kalitesiz oluyor. Aracın ön konsolunda güzel bir ekran görüntüsü olabiliyor ancak bu cihazların içi çok iyi değil. Bu sorunu yaşamayan arkadaşlar da var ancak ben dahil çevremde bu tarz cihazları kullananların bir çoğunda radyoda cızırtı problemi mevcut. Radyoyla falan işim olmaz diyorsanız sorun yok ancak ben çok radyo dinlediğimden Navitech marka cihazı söktürüp orijinal radyoyu taktırdım.

Taktırmayın demek belki abartı olur ancak taktırdığınız yerden bu konuda garanti almanızı tavsiye ederim. Çünkü sıfır araca takan toyota yetkili servisleri bile sonradan yan çiziyorlar.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 21, 2014, 09:00:41 »
Bilgilendirdiğiniz için cok saolun.Eğer alma gibi niyetim olursa bu dediğiniz aklımda olacaktır hocam,cok teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Sadece Toyota :)
  • Kilometre: 136000
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2015, 23:08:16 »
Şu anda aracımda bu teybi kullanıyorum. Özellik ve aracın iç güzelli bakımından on numara. Fakat ses bakımından yüksek ses beklememek gerekiyor. Aracımda ses sistemi var fakat ben bu teybi söküp orjinal teybini geri takmayı düşünüyorum. Ama ses sistemi taktırmayacaksanız sorun yok çok güzrl bir teyptir tavsiye ederim. Ses sisteminde ise sadece subwoofer ayarında bir sıkıntı çıkarıyor. Onu hala çözmüş değiliz. Hoparlör bakımından bir sıkıntı yok çok yüksek ve kaliteli ses alıyordum.