0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konyaya geldim sonunda şükür Mevlaya. Ve bende ucuz lpg nimetinden faydalanıyorum. Şehir içinde çoğu ipragaz bayisinde 1.96 bazen indirime gdiyorlar 1.88e düştüğü oluyor. Oltuyla kıyasladığımda arada 60-65 krş fark var.
Selman Hocam, 2,4 diye isyan ettiğin fiyat birden 50 kuruş düştü. Bu tayin senin (cebine) aracın lpg deposuna da yaradı. ((: Hayırlı olsun tekrar....Mesaj Birleştirildi: Ağustos 02, 2016, 12:29:05Benim sorduğum soruda yaşadığım sorun kimsede yok galiba. Cevap veren olmadı.
Aynen Mahmut bey. Yakıt konusunda cebim kara geçti ama Konya'da kiralar çok pahalı olduğu için daha çok zarardayım ama mutluyum şimdilik elhamdulillah
Denizlide ikamet eden yada yolu düşen olursa diye yazıyorum. Denizli otogar yanındaki petrol ofisinde bir süredir gaz 1,86'dan satılıyor. Daha öncede oradan gaz almışlığım vardı gayet kaliteli ve düzgün bir istasyon.Diğer istasyonlarda değişiklik göstermekle birlikte ortalama 2,35 civarı satılıyor kalitesiz bir gaz olmadığı içinde yaptıracağı kar az değil diye düşünüyorum.
Ankara ostim tarafi lpg 1,77 . Arac ic dis yikama da 7,5 tl tavsiye ederim . 2015 1.6 Corolla Advance
Dün Konya realden istanbul yoluna giderken sağda Opet aygazdan 1.79dan lpg aldım. Yahu ne güzel birşeymiş böyle ucuz gaz almak Oltuyla kıyasladığımda 1 depoda 25 lira fark ediyor. Aracım 2.0 motor otomatik ve 23 krş yakıyor şehir içinde
Aygaz yan ürünü Lipetgaz var yine Sincan'da. 1.84'tü en son ama ben Shell'den şaşmıyorum orası ayrı.