0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kartal pendik arası Ankara istikametinde ilk benzinlik Shell . Aygaz LPG 2.00TL , hemen arkasında Aytemiz Milangazdı yanılmıyorsam 1.99TL , 3. benzinlik adını hatırlamıyorum ama ondada 1.99TL LPG
Lpg bayileri çıldırmış olmalı.Kağıthane Cenderede Petrol Ofisi Kapanıp BP oldu.Bölgedeki 2.16 tl lik ortalama gaz fiyatı Bp nin açılış indirimi muhabbetine 1.90 a kadar düşmüş. Shell 1.93BP 1.90PO 1.90Aygaz 1.93Tahminimce yakında Aygaz fiyatı 1.90 nın altına düşürür.
Bizim burada (Kartal Real market karşısındaki) aygaz/opet, aytemiz ve milangaz ın uzun süredir 1,99 TL/lt satması sonucunda 2,12-2,24 TL/lt aralığından fiyatı 1,99 TL/lt yaptı. Son dönemde bizim buralarda bir kaç tane CLASS marka görünür oldu. Bilen, soran, kullanan var mı? Rekabet de olmazsa arabalar yakıt, yakıt fiyatı bizi tamamen tüketecek. Rekabet insanların malına ve canına zarar vermedikçe iyidir.
Clasdan milangaz lpg alıyorum menzil gayet tatminkar.geçtiğimiz cumartesi pazar indirim yapmışlar lpg 1.69 tl idi
ya LPG alan arkadaşlar bedava geziyorsunuz valla. Ben Oltuda en ucuz 2.45ten aldım geçen gün.
Selman hocam. 2.45 lpg nin dizel yanın da hiç espirisi kalmıyor gibime geliyor. Kafadan %25 bizden fazla ödüyorsun.
Valla aynen öyle. Şu kış şartlarında 2.0 aracım 35-40 krş arası yakıyor şehir içinde.
2.08 Opetcumartesi indirimi. MilangaZ 2.09 Selman bey oltuda opette mi yok hocam.
Barış bey opet var opette 2.54 ben Türk petrolden ipragaz alıyorum 2.45 en ucuzu bu
Bazı uyanık geçinenler cumartesi indirimi yapmıyor. Opete yoksa ilçelerde de indirim var. Opet genel merkezle görüşün derim.